Γιώργος Καραϊβάζ: «Κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα», λέει η σύζυγός του Στάθα (vid

Ελλάδα
Γιώργος Καραϊβάζ: «Κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα», λέει η σύζυγός του Στάθα (vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου, χήρα του αστυνομικού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε πριν δύο χρόνια μιλάει το γεγονός που της άλλαξε τη ζωή και την απώλεια του συζύγου της

Στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στον ΑΝΤ1, θα μιλήσουν η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στις 9 Απριλίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη δολοφονία του αστυνομικού δημοσιογράφου, ο οποίος πέθανε εν ψυχρώ από τους εκτελεστές του την ώρα που επέστρεφε από την εργασία του και είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ δηλώνει σίγουρη ότι το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του, κρύβεται πίσω από την επαγγελματική ιδιότητά του και τα αιχμηρά ρεπορτάζ.

«Ο Γιώργος έκανε ένα διερευνητικό και διεισδυτικό ρεπορτάζ. Κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα και να ρίξουν κάτω την πένα του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

«Να αντικρύσω τους δολοφόνους του, να τους πω γιατί σκοτώσανε το Γιώργο, τι έγραψε, τι είπε και τους ενόχλησε. Αν και θα προτιμούσα να μην τους συναντήσω ποτέ, να οδηγηθούν στην ελληνική Δικαιοσύνη και να κλειστούν στη φυλακή», προσθέτει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

//--> //-->

Θεοδωρικάκος για υπόθεση Καραϊβάζ: «Δεν μπορεί να λεχθεί τίποτα»

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε σε κάποια στιγμή της συνέντευξης: «Έχω μιλήσει με τους αρμόδιους αξιωματικούς. Προφανώς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα δημόσια. Δεν μπορεί να λεχθεί τίποτα, γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό που όλοι περιμένουμε είναι η εξιχνίαση της υπόθεσης».

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Συντακτών έχει αφιερώσει το 2023 στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, με στόχο να μην ατονήσει το αίτημα της εξιχνίασης της στυγνής δολοφονίας του και της απόδοσης δικαιοσύνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News