Μαρία Τσάλα: Η σχέση της Ρωσίδας κατασκόπου με παραθρησκευτική οργάνωση και ο 75χρονος μάρτυρας

Ελλάδα
Μαρία Τσάλα: Η σχέση της Ρωσίδας κατασκόπου με παραθρησκευτική οργάνωση και ο 75χρονος μάρτυρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δράση της Ρωσίδας κατασκόπου στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το MEGA και την εκπομπή Live News η «Μαρία Τσάλλα» φαίνεται πως είχε σχέσεις με παραθρησκευτική οργάνωση.

Η Ρωσίδα κατάσκοπος έπρεπε να βρει έναν άνθρωπο να υπογράψει προκειμένου να εκδώσει ελληνική ταυτότητα, καθώς η διαδικασία απαιτεί, στην έκδοση ταυτότητας ο ενδιαφερόμενος να μεταβεί στο Α.Τ μαζί με έναν μάρτυρα, με τον οποίο δεν τον συνδέουν συγγενικές σχέσεις, προκειμένου να υπογράψει ότι γνωρίζει πως το πρόσωπο που θέλει να εκδώσει ταυτότητα διατηρεί τα στοιχεία τα οποία λέει πως έχει.

// ]]]]]]> //--> //-->

//--> //-->

Έτσι, η γυναίκα η οποία εμφανίστηκε ως «μητέρα» της κατασκόπου, για να καταφέρει να λάβει την ελληνική υπηκοότητα και να εκδόσει ελληνική ταυτότητα η Ιρίνα Αλεξάντροβα Σμίρεβα, χρησιμοποίησε ως μάρτυρα έναν 75χρονο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, ο ηλικιωμένος άνδρας ισχυρίστηκε ότι γνώρισε την μητέρα σε στέκι των νοτίων προαστίων και δεν δίστασε να καταθέσει ψευδώς στις Αρχές ότι γνώριζε πως η «Μαρία Τσάλλα» ήταν κόρη της εν λόγω γυναίκας.

Το στέκι φέρεται να είναι έδρα παραθρησκευτικής οργάνωσης, που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα στη Γλυφάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της οργάνωσης είχαν πολύ καλές σχέσεις ακόμα και εκτός της αδελφότητας, ωστόσο παρόλο που μέχρι πριν από κάποια χρόνια είχε αρκετά μέλη, τα τελευταία χρόνια δεν έχει τόσο πολύ κόσμο ενώ μετά τον κορονοϊό, έπαψε η λειτουργία της.

Η οργάνωση δημιουργήθηκε από μία μικρή ομάδα, που αποφάσισε να φτιάξει μία αίρεση.

«Η ομάδα αυτή δημιουργεί έναν κοινόχρηστο χώρο που μαζεύονται μία με δύο φορές την εβδομάδα και κάνουν κήρυγμα. Μετά λένε και κάποια τραγούδια. Δεν πιστεύουν στον σταυρό και στους Αγίους», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυκούδης.

''Για την έδρα της οργάνωσης, είπε ότι τα μέλη της δίνουν το παρών γύρω στις 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News