Τσουχτερό πρόστιμο για 75χρονη που πέταξε στα σκουπίδια 4 γατάκια - Κινδυνεύει να πληρώσει 120.000 ευρώ!

Ελλάδα
Τσουχτερό πρόστιμο για 75χρονη που πέταξε στα σκουπίδια 4 γατάκια - Κινδυνεύει να πληρώσει 120.000 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ηλικιωμένη από τον Βόλο αρνήθηκε την πράξη που της καταλογίζεται, υποστηρίζοντας ότι πέταξε στον κάδο απορριμμάτων μόνο μια τσάντα με σκουπίδια και ότι δε γνωρίζει τίποτα για τα γατάκια

Πανάκριβα θα πληρώσει μια 75χρονη από τον Βόλο, εάν τελικά κριθεί ένοχη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το ότι φέρεται να πέταξε στα σκουπίδια τέσσερα νεογέννητα γατάκια που ήταν κλεισμένα μέσα σε πλαστική σακούλα. Η 75χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με την επιβολή πολύ τσουχτερού προστίμου, συνολικού ύψους 120.000 ευρώ, δηλαδή 30.000 ευρώ για το κάθε ζωάκι.

Χθες πέρασε το κατώφλι του ανακριτή κατηγορούμενη για κακοποίηση ζώων υπό τη μορφή του βασανισμού σε βαθμό κακουργήματος, προκειμένου να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε την πράξη που της καταλογίζεται, υποστηρίζοντας ότι πέταξε στον κάδο απορριμμάτων μόνο μια τσάντα με σκουπίδια και ότι δε γνωρίζει τίποτα για τα γατάκια. Ωστόσο, ο γείτονας που έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία τη διαψεύδει λέγοντας ότι η 75χρονη ήταν εκείνη που πέταξε τη σακούλα με τα ζωντανά νεογέννητα στον κάδο απορριμμάτων.

Για το περιστατικό με τα νεογέννητα γατάκια που βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων κλήθηκαν εθελοντές από τη φιλοζωική ομάδα Βόλου οι οποίοι και το γνωστοποίησαν στα κοινωνικά δίκτυα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News