Το μωρό του αλλοδαπού βιαστή της γέννησε 13χρονη (vid)

Ελλάδα
Το μωρό του αλλοδαπού βιαστή της γέννησε 13χρονη (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλοδαποί κακοποιούσαν σεξουαλικά το κορίτσι

Άλλη μία υπόθεση φρίκης με θύμα ανήλικο κορίτσι βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Λακωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, μία 13χρονη φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από συγγενικό της πρόσωπο με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος. Μάλιστα, το κορίτσι φέρεται να κακοποιήθηκε και μετά τον τοκετό από έτερο συγγενικό της πρόσωπο το οποίο την φιλοξενούσε στην Αθήνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 13χρονη είχε μείνει έγκυος και στα τέλη του 2022 γέννησε σε μαιευτήριο της Αθήνας το παιδί του βιαστή της, όπως υποστηρίζει. Η υπόθεση κινητοποίησε την αστυνομία, η οποία μετά από κατάθεση της ανήλικης που υπέδειξε δύο αλλοδαπούς οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν, τους συνέλαβε, με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας ότι έγινε με τη θέλησή της.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-crd1de4tj4rd

Το σοκαριστικό είναι ότι, μετά από νέα κατάθεση της ανήλικης τον Φεβρουάριο του 2023 στις δικαστικές Αρχές, συνελήφθη συγγενής της ο οποίος, όπως είπε η ανήλικη τη βίαζε, και φέρεται μάλιστα να είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού που γέννησε η 13χρονη. Όπως αποκαλύπτεται, ο συγγενής της ανήλικης φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος κρατείται σε φυλακές για άλλο όμως αδίκημα.

Μετά τη γέννα, η 13χρονη κατήγγειλε ότι φιλοξενήθηκε σε σπίτι άλλου συγγενικού της προσώπου στην Αθήνα, το οποίο, όπως κατήγγειλε η ίδια, την βίαζε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News