Κουίζ: Τι ήταν αυτή η γκριζοκαφέ μάζα πίσω από τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου;

Ελλάδα
Κουίζ: Τι ήταν αυτή η γκριζοκαφέ μάζα πίσω από τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου δεν καταλαβαίνουν τι μπορεί να είναι το αντικείμενο απροσδιορίστου σχήματος

Συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη έδωσε χθές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μέγαρο Μαξίμου απέδωσε  το πιο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της Ελλάδας σε μία στιγμή κατά την οποία η χώρα «ήρθε αντιμέτωπη με τις διαχρονικές αμαρτίες της», είπε ότι «όλοι» πρέπει να αποδεχθούν το μερίδιο ευθύνης που τούς αναλογεί και συμβούλευσε την Ευδοκία (ένα από τα θύματα που τυχαία γλίτωσε) να «βάλει πλάτη» (την ίδια πλάτη που ευτυχώς δεν έσπασε στο δυστύχημα) να αλλάξει η χώρα.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενημέρωσε ότι, οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο, ότι ενδεχόμενη νέα κυβέρνηση ΝΔ θα κάνει αναθεώρηση του Συντάγματος αλλά και ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τη σύμβαση με την Hellenic Train.

Για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή είπε ότι είναι στο χέρι του το αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ή όχι ενώ, στην ερώτηση του δημοσιογράφου και πάλαι ποτέ επικεφαλής του «Ποταμιού» περί «τρελού της αυλής», αφότου ο εκλεγμένος πρωθυπουργός αποδέχθηκε ότι, ενίοτε, όπως και στους βασιλιάδες, ο κόσμος φοβάται να του μιλήσει ανοιχτά, σημείωσε ότι, για να ακούσει τις «σκληρές» αλήθειες για τον τρόπο διακυβέρνησής του, βασίζεται σε κάποιους φίλους του που δεν έχουν σχέση με την πολιτική, καθώς και στη σύζυγο και τα παιδιά του.

Αυτό που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον πολλών χρηστών του διαδικτύου από χθες προσπαθώντας να καταλάβουν τι είνα η απροσδιορίστου σχήματος, γκριζοκαφέ μάζα, πίσω από τον πρωθυπουργό και μπροστά από το παράθυρο του Μεγάρου Μαξίμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deloudis (@deloudis_)

Πριν κάποια χρόνια είχε γίνει γνωστό ότι το Μέγαρο Μαξίμου διακόσμησε η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφκσι – Μητσοτάκη. Είναι γνωστή η αγάπη της για το σύγχρονο design.

Ο άμορφος όγκος είναι ένα από τα χαλιά – γλυπτά της Αλεξάνδρας Κεχαγιόγλου, ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνη από το Μπουένος Άιρες, που δημιουργεί υφαντές φούντες πάνω σε μεγάλες υφασμένες επιφάνειες , προσφέροντας τελικά έργα τέχνης. Πριν τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, την Αλεξάνδρα Κεχαγιόγλου είχε ανακαλύψει, μάλιστα, ο οίκος Hermes, ο οποίος, το μακρινό 2016, τής διέθεσε την ανοιξιάτικη βιτρίνα της αθηναϊκής μπουτίκ του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News