Ελλάδα

Ξάνθη: Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος του 45χρονου και άλλοι τρεις - "Βλέπουν" βεντέτα οι Αρχές

Οι συγγενείς του θύματος απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους, κάτι που δημιουργεί φόβους στις Αρχές για πιθανή εκδήλωση βεντέτας ανάμεσα στις δύο οικογένειες

Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος του 45χρονου και άλλοι τρεις συγγενείς του που συνελήφθησαν στο Δροσερό Ξάνθης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τέσσερις μήνες πριν το φονικό ο 37χρονος δράστης απειλούσε τον άτυχο 45χρονο πως θα τον σκοτώσει, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Θέλω την εγγονή σου για το γιο μου ή θα σε εκτελέσω. Θα πάρω τις σφαίρες και θα σε καθαρίσω».

Μάλιστα, οι συγγενείς του θύματος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία του αγαπημένου τους ανθρώπου, κάτι που δημιουργεί φόβους στις Αρχές για πιθανή εκδήλωση βεντέτας ανάμεσα στις δύο οικογένειες, δράστη και θύματος.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια