Σύλληψη 84χρονου για ασέλγεια σε 17χρονη

Ελλάδα
Σύλληψη 84χρονου για ασέλγεια σε 17χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία παρακολουθούσε τον 84χρονο ο οποίος είχε κινήσει υποψίες με την περίργη φιλία που είχε αναπτύξει με το μικρό κορίτσι

Ένας ηλικιωμένος άνδρας συνελήφθη στα Τρίκαλα το Σάββατο κατηγορούμενους για ασέλγεια σε βάρος ενός 17χρονου κοριτσιού και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η αστυνομία παρακολουθούσε τον 84χρονο ο οποίος είχε κινήσει υποψίες με την περίργη φιλία που είχε αναπτύξει με το μικρό κορίτσι.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να αρνείται ότι υπήρξε ολοκληρωμένη πράξη, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες το ποσό που φέρεται να έδινε στην 17χρονη ήταν 20 ευρώ.

Συγκεκριμένα οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν τον 84χρονο μαζί με την 17χρονη τη στιγμή της χρηματικής "συναλλαγής" που πραγματοποιούσαν μεταξύ τους και πέρασαν άμεσα χειροπέδες στον ηλικιωμένο. 

Σημειώνεται ότι φαίνεται να προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου το οποίο έκλεινε τα ραντεβού της 17χρονης με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να αναζητούν τη μητέρα της ανήλικης για παραμέλιση ανηλίκου, ενώ διερευνάται πιθανή εμπλοκή της στην υπόθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News