Καιρός: Τοπικές βροχές και χιονόνερο στα ορεινά της Κρήτης αύριο Κυριακή

Κρήτη
Καιρός: Τοπικές βροχές και χιονόνερο στα ορεινά της Κρήτης αύριο Κυριακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άστατος προβλέπεται ο καιρός αύριο Κυριακή, 19 Μαρτίου στην Κρήτη

Στην Κρήτη αύριο Κυριακή, 19 Μαρτίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 έως 7 Μποφόρ καις τα ανατολικά τοπικά 8 με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση ανά περιοχή σύμφωνα με το meteo.gr:

Στο Ηράκλειο

Πυκνές νεφώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τις πρωινές ώρες θα υπάρξουν μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά

Πυκνές νεφώσεις μόνο τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο

Πυκνές νεφώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ αναμένονται βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα Ανώγεια

Μπόρες με χιονόνερο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το πρωί προβλέπεται και ασθενής χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο

Έντονες νεφώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από το μεσημέρι αναμένονται βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

//--> //-->

Ο καιρός στην επικράτεια

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές.

Η ορατότητα στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 7 και τις πρωινές ώρες πιθανώς 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 16 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για τη Δευτέρα, 20 Μαρτίου

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα και μόνο στην Κρήτη τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές.

Η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Πρόγνωση για την Τρίτη, 21 Μαρτίου

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προοπτική για την Τετάρτη, 22 και την Πέμπτη, 23 Μαρτίου

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News