Οι γυμνές φωτογραφίες της κατασκόπου χωρίς πρόσωπο - Αποκάλυψη στα social media της «Μαρίας Τσάλλα»

Ελλάδα
Οι γυμνές φωτογραφίες της κατασκόπου χωρίς πρόσωπο - Αποκάλυψη στα social media της «Μαρίας Τσάλλα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάσκοπος σε όλες τις ανφάς φωτογραφίες της εμφανίζεται σχεδόν πάντα με διαφορετικό χτένισμα, σε κάποιες με γυαλιά, σε άλλες κρυμμένη πίσω την φωτογραφική της μηχανή και σε άλλες με καλυμμένο το πρόσωπο από την μύτη και κάτω

Η «Μαρία Τ.» ή «Irina A. S.» μεθοδικά προωθούσε τον εαυτό της στα κοινωνικά δίκτυα αλλά ποτέ δεν εμφάνισε ολόκληρο το πρόσωπό της.

Μα μπορεί ένας σοβαρός κατάσκοπος να έχει facebook διερωτήθηκε δημοσιογράφος, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της Ρωσίδας κατασκόπου, σύμφωνα με την σπάνια ανακοίνωση της ΕΥΠ. Προφανώς, η ενσωμάτωση ενός κατασκόπου στο κοινωνικό γίγνεσθαι συμπεριλαμβάνει και την δράση του με τρόπους που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι της γενιάς τους ή και το επάγγελμά τους.

Ανατρέχοντας στον προσωπικό λογαριασμό του Facebook της Μαρίας Τσάλλα και τις δημοσιευμένες φωτογραφίες θα διαπιστώσει κανείς ότι ποτέ δεν αποκαλύπτει όλο το πρόσωπό της ή και τον σωματότυπό της. Δηλαδή, βιομετρικά στοιχεία που θα μπορούσαν να την ταυτοποιήσουν πιο εύκολα. Πιθανώς, με τις σύγχρονες πρακτικές και την Τεχνητή Νοημοσύνη να μπορεί κάποιος να φθάσει σε πραγματική αποτύπωση ή από υλικό με κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, κ.α., αλλά τούτα είναι ζητήματα που αφορούν τις υπηρεσίες ασφαλείας.

Η κατάσκοπος σε όλες τις ανφάς φωτογραφίες της εμφανίζεται σχεδόν πάντα με διαφορετικό χτένισμα, σε κάποιες με γυαλιά, σε άλλες κρυμμένη πίσω την φωτογραφική της μηχανή και σε άλλες με καλυμμένο το πρόσωπο από την μύτη και κάτω. Χρησιμοποιεί καπέλο, κασκόλ, φουλάρι.

 «Πούλαγε» τη δουλειά της ως φωτογράφος, με μάλλον ερασιτεχνικές φωτογραφίες – είχε ξεχωριστό site με στοιχεία επικοινωνίας, όπως και σελίδα facebook και twitter. Στον λογαριασμό της στο twitter έχει μόλις 8 αναρτήσεις από τις 20 Νοεμβρίου του 2019 ενώ περισσότερες στο Facebοοκ επίσης από το 2019. Η πρώτη ανάρτησή της έγινε στις 29 Μαΐου. Έχει ενδιαφέρον ότι ποστάρει φωτογραφίες από τη Βραζιλία, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες υπηρετούσε ο σύντροφός της ως κατάσκοπος επίσης και τα ταξίδια της ενδιάμεσα με τη Βραζιλία, στη Βενετία, αλλά και πολλά νησιά της Ελλάδας. Σύμφωνα με το kalimera-ellada.gr, έχει συμμετάσχει, ως φωτογράφος, σε έκθεση φωτογραφίας με γυμνό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News