Γιάνης Βαρουφάκης: Νέα προσαγωγή για τον ξυλοδαρμό του

Ελλάδα
Γιάνης Βαρουφάκης: Νέα προσαγωγή για τον ξυλοδαρμό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα προσαγωγή πραγματοποίησαν οι Αρχές για τον ξυλοδαρμό του γενικού Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη

Ένα ακόμα νεαρό άτομο έχει προσαχθεί στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας και εξετάζεται ως ύποπτος για την συμμετοχή του στην ομάδα των ατόμων που επιτέθηκαν στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25

Νέα προσαγωγή πραγματοποίησαν οι Αρχές για τον ξυλοδαρμό του γενικού Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου protothema.gr, ένα νεαρό άτομο έχει προσαχθεί στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας και εξετάζεται ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στην ομάδα των ατόμων που επιτέθηκαν στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Ο 35χρονος ήταν ανάμεσα στα άτομα που προσήχθησαν στις πορείες για τα Τέμπη στην Αθήνα και αποδείχθηκε ότι ήταν ταυτοποιημένος ως ένας από τους δράστες της επίθεσης στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα με τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από την επίθεση, είναι ο άνθρωπος με τα μακριά μαλλιά και τα μούσια που φέρεται να κρατάει στο χέρι του ένα μπουκάλι. Μέχρι σήμερα δεν είχε απασχολήσει ξανά την ελληνική αστυνομία και κρατείται στην Κρατική Ασφάλεια μέχρι να αποφασιστεί αν τελικά θα συλληφθεί με ένταλμα που θα εκδώσει ο εισαγγελέας.

Σημειώνεται πως ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 17χρονος που είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενος στον άγριο ξυλοδαρμό του κ. Βαρουφάκη, έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Ένας 19χρονος, που επίσης είχε ταυτοποιηθεί για την επίθεση, θα μεταβεί την Παρασκευή, στις 13:00, στον ανακριτή, προκειμένου να καταθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων στα Εξάρχεια το βράδυ της περασμένης Παρασκεύης (10/3).

Αρχικά εισέβαλαν στο εστιατόριο όπου βρισκόταν ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και στη συνέχεια τον έβγαλαν έξω, όπου τον χτύπησαν, προκαλώντας κάταγμα στη μύτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News