Συνταξιούχοι ΝΑΤ: «Η ζωή μας και των παιδιών μας είναι ανεκτίμητη»

Ελλάδα
Συνταξιούχοι ΝΑΤ: «Η ζωή μας και των παιδιών μας είναι ανεκτίμητη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν αποδεχόμαστε η ζωή μας να θεωρείται κόστος και απαιτούμε μέτρα ασφάλειας. Απαιτούμε μέτρα για την υγεία με δωρεάν δημόσιες δομές πλήρως επανδρωμένες. Δεν αποδεχόμαστε το κέρδος να καθορίζει τη ζωή μας»

Με ανακοίνωσή του το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ αποφάσισε μετά από συνεδρίαση την περιφρούρησή της στην 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία την Πέμπτη, 16 Μαρτίου στον Πειραιά.

«Το έγκλημα στο τρένο στα Τέμπη ανάδειξε τη σημασία που δίνει το κράτος, η κυβέρνηση και η εργοδοσία στη ζωή και την ασφάλεια και την ζωή των εργαζομένων και των επιβατών στα μέσα μαζικής μεταφοράς και όχι μόνο», όπως επισημαίνουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ στη σημερινή συνεδρίαση του αποφάσισε και καλεί τα μέλη της ένωσης στην περιφρούρηση της 24ωρης Πανελλαδική – Πανεργατικής Απεργίας την Πέμπτη 16 Μάρτη από 00:01 έως 24:00 στον Πειραιά και σε όλα τα λιμάνια στεκόμενοι στο πλάι των παιδιών και των εγγονιών μας.

Το έγκλημα στο τρένο στα Τέμπη ανάδειξε τη σημασία που δίνει το κράτος, η κυβέρνηση και η εργοδοσία στη ζωή και την ασφάλεια και την ζωή των εργαζομένων και των επιβατών στα μέσα μαζικής μεταφοράς και όχι μόνο. Δεν αποδεχόμαστε η ζωή μας να θεωρείται κόστος και απαιτούμε μέτρα ασφάλειας. Απαιτούμε μέτρα για την υγεία με δωρεάν δημόσιες δομές πλήρως επανδρωμένες. Δεν αποδεχόμαστε το κέρδος να καθορίζει τη ζωή μας.

Καλούμε τους συνταξιούχους στο απεργιακό συλλαλητήριο στις 11:30 στα Προπύλαια και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα καλούμε τους Συνταξιούχους, να συμμετέχουν μαζικά στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΣ/ΝΑΤ για το 2023, την Τρίτη 28 Μάρτη στις 10:30π.μ. στην αίθουσα της ΠΝΟ για να καθορίσουμε την παραπέρα δράση μας για όσα μας ταλαιπωρούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News