Τραγωδία στα Τέμπη: «Κράτα γερά, προσευχόμαστε για σένα» - Συγκινούν τα μηνύματα συμπαράστασης στον 20χρονο φοιτητή

Ελλάδα
Τραγωδία στα Τέμπη: «Κράτα γερά, προσευχόμαστε για σένα» - Συγκινούν τα μηνύματα συμπαράστασης στον 20χρονο φοιτητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μείνε δυνατός και μη το βάλεις κάτω έχεις κερδίσει τόσες μάχες» - Κύμα αγάπης και συμπαράστασης στον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι

Στην ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, εξακολουθεί να παραμένει ο 20χρονος φοιτητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γεράσιμος - Ιάσωνας Γεωργιάδης, ο οποίος ταξίδευε το βράδυ της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου, με το φονικό τρένο.

Την ίδια ώρα συγκινεί το κύμα αγάπης και συμπαράστασης στον Γεράσιμο, τον μοναδικό επιζώντα απότ ο πρώτο βαγόνι του φονικού τρένου, που συγκρούστηκε στα Τέμπη. 

Από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ο Γεράσιμος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και για το λόγο αυτό, γλύτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε. Ωστόσο, η πρόσκρουση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, για τα οποία οι γιατροί τον έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα σε δύο χειρουργεία.

Στο πλευρό του όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται οι γονείς, οι φίλοι και οι συγγενείς του. Μαζί και όλη η κοινωνία του Βόλου που βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας και προσεύχεται για το παιδί.

Ενδεικτικό του κύματος αγάπης και συμπαράστασης στον νεαρό φοιτητή που δίνει μάχη για τη ζωή του είναι τα δεκάδες μηνύματα που δέχεται στο λογαριασμό του στο facebook με ευχές να καταφέρει να βγει υγιής από αυτή τη δύσκολη μάχη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News