Ντύθηκαν αστυνομικοί και απήγαγαν 23χρονο Ρομά - Ζητούν λύτρα 100.000 ευρώ

Ελλάδα
Ντύθηκαν αστυνομικοί και απήγαγαν 23χρονο Ρομά - Ζητούν λύτρα 100.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με την καταγγελία των συγγενών του 23χρονου αργά χθες το βράδυ δύο άγνωστοι που δήλωσαν αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού όπου διαμένει με συγγενείς του ο νέος άνδρας στον Γέρακα και τον πήραν βίαια μαζί τους

Άγνωστοι που εμφανίστηκαν σαν αστυνομικοί πήραν μαζί τους έναν 23χρονο Ρομά και λίγη ώρα αργότερα τηλεφώνησαν στην οικογένειά του και ζήτησαν λύτρα ύψους 100.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία των συγγενών του 23χρονου αργά χθες το βράδυ δύο άγνωστοι που δήλωσαν αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού όπου διαμένει με συγγενείς του ο νέος άνδρας στον Γέρακα και τον πήραν βίαια μαζί τους.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον γαμπρό του και του ζήτησαν 100.000 ευρώ προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Μάλιστα του είπαν να συγκεντρώσει τα χρήματα και θα υπάρξει νέα επικοινωνία μαζί του.

Οι συγγενείς του, σύμφωνα με το newsbomb.gr, ενημέρωσαν την Αστυνομία και τώρα γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συνέβη, και να βρεθούν ίχνη των δραστών από κάμερες σε ολόκληρη την περιοχή και σαρώσεις κινητών τηλεφώνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News