Ναύαρχος Χρηστίδης στις “Αντιθέσεις”: «Πάρτε το τρένο της φυγής μαζί με το άρθρο 86 και πηγαίνετε στο καλό» (vid)

Ελλάδα
Ναύαρχος Χρηστίδης στις “Αντιθέσεις”: «Πάρτε το τρένο της φυγής μαζί με το άρθρο 86 και πηγαίνετε στο καλό» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ναύαρχος αποχαιρέτησε τον «ανθό της νεολαίας μας που χάθηκε» και πρόσθεσε ότι το μόνο θετικό που βλέπει πια είναι ο ξεσηκωμός των νέων μας που βγήκε στον δρόμο

Συγκλονιστικός ο επίτιμος Α/ΓΕΝ ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης για την τραγωδία στα Τέμπη και για την κατάντια της πολιτικής! Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη στην ΚΡΗΤΗ TV, ο ναύαρχος έδωσε μαθήματα ευπρέπειας και σεβασμού στους νεκρούς, στη νεολαία που ξεσηκώθηκε και στην οποία ελπίζει αλλά μία συμβουλή-διαταγή σε πολιτικούς: «Πάρτε το τρένο της φυγής μαζί με το άρθρο 86 και πηγαίνετε στο καλό».

Αποχαιρέτησε τον «ανθό της νεολαίας μας που χάθηκε» και πρόσθεσε ότι το μόνο θετικό που βλέπει πια είναι ο ξεσηκωμός των νέων μας που βγήκε στον δρόμο. «Όποτε η νεολαία ξεσηκώθηκε η Ελλάδα είχε περισσότερη Δημοκρατία ή καλύτερης ποιότητας Δημοκρατία».

Ο κ. Χρηστίδης ήταν καταιγιστικός στο θέμα της ποιότητας Δημοκρατίας στη χώρα αυτή τη στιγμή. Όπως πάντα μιλά χωρίς “στρογγυλέματα”.

Ο ναύαρχος είπε ότι η νεολαία ξεσηκώνεται ενάντια στην καταστολή. Υπενθύμισε κι άλλα γεγονότα που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια όπως η αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη και αλλού, επισημαίνοντας ότι «αυτά συνήθως γίνονται σε απολυταρχικά καθεστώτα σας ή καθεστώτα κάθε μορφής Χούντας».

Είπε ότι ως νέος άκουγε τα τραγούδια του Θεοδωράκη «περιμένοντας την ελευθερία της έκφρασης και τώρα η δική μου η γενιά παραδίδουμε στους νέους την “Ελένη και κάθε Ελένη της Αθήνας κοιμωμένη”, για να μη πω προδομένη… Να πάρουν όλοι το τρένο, μαζί με το άρθρο 86 της συγκάλυψης, δηλαδή της ασυδοσίας και να πάνε στο καλό, για να μη πω κάτι άλλο»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News