Έχασαν την επιμέλεια οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Μέσω Skype θα επικοινωνούν με την μικρή Λυδία

Ελλάδα
Έχασαν την επιμέλεια οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Μέσω Skype θα επικοινωνούν με την μικρή Λυδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Το κοριτσάκι θα ζει τώρα ειρηνικά με την αδερφή και την μητέρα της Καρολάιν, στις Φιλιππίνες. Η Λυδία δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη εκεί"

Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών που συγκλόνισε τη χώρα, τον Μάιο του 2021 όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την 20ετών τότε συζυγό του Καρολάιν. 

Όπως δημοσιεύει η thesun.co.uk δικαστήριο της Αθήνας απέρριψε το αίτημα της οικογένειας του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για την επιμέλεια της κόρης του ζευγαριού. Το κοριτσάκι, σήμερα, δύο χρόνια από τη δολοφονία της μητέρας του, ζει με την μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν και την αδερφή της, στις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και παππούδες της μικρής Λυδίας  θα μπορούν για μία ώρα κάθε εβδομάδα, να επικοινωνούν με την μικρή Λυδία μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης είπε ότι η εξέλιξη αυτή «είναι αυτό που θέλαμε από κάθε άποψη».

«Το κοριτσάκι θα ζει τώρα ειρηνικά με την αδερφή και την μητέρα της Καρολάιν, στις Φιλιππίνες. Η Λυδία δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη εκεί».

Με την δικαστική απόφαση, μπαίνει οριστικό τέλος στις προσπάθειες της οικογένειας του πιλότου να φέρει την Λυδία πίσω στην Ελλάδα.

Όλα αυτά, την ώρα που ο πιλότος έχει ξεκινήσει προσπάθεια να μειωθεί η ποινή του. Σύμφωνα βέβαια, με τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν «όσο περισσότερο μείνει στη φυλακή τόσο το καλύτερο»…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News