Τραγωδία στα Τέμπη: Με πολλαπλά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη νοσηλεύεται η φοιτήτρια Ανυσία Λιούρη

Ελλάδα
Τραγωδία στα Τέμπη: Με πολλαπλά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη νοσηλεύεται η φοιτήτρια Ανυσία Λιούρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φοιτήτρια Ανυσία Λιούρη βρίσκεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» - Τις προηγούμενες μέρες η οικογένειά της απηύθυνε έκκληση για αίμα

«Είμαστε συγκλονισμένοι με αυτό που συμβαίνει στην Ανυσία», λέει η καθηγήτριά της Ματούλα Σκαλτσά σε τηλεοπτική εκπομπή, για την φοιτήτρια του ΑΠΘ, η οποία βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ενώ παράλληλα μίλησε για την πορεία της υγείας της κοπέλας, η οποία επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι και μετά τη σύγκρουση πετάχτηκε έξω από αυτό.

Όπως είπε είναι πολυτραυματίας και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. «Έχει πολύ μακρύ δρόμο μπροστά της, έκανε την πρώτη εγχείρηση. Έχει πολλαπλά εγκαύματα», τόνισε η κυρία Σκαλτσά μιλώντας στο Mega.

//--> //-->

«Έχει και πολλαπλά κατάγματα στην σπονδυλική στήλη, αλλά δεν έχει πειραχτεί ο νωτιαίος μυελός της. Είναι ακόμα σε καταστολή. Αλλά έχει ακόμη δρόμο μπροστά της, έχει πολύ δρόμο», επεσήμανε ακόμη. «Είναι στο Παπανικολάου, την έχουν φέρει στη Μονάδα Εγκαυμάτων, επειδή είχε εγκαύματα τρίτου βαθμού», συμπλήρωσε η κυρία Σκαλτσά.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες η οικογένεια της φοιτήτριας απηύθυνε έκκληση για αιμοδοσία επειδή η κοπέλα υποβλήθηκε σε μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις. Μάλιστα το επόμενο διάστημα θα υποβληθεί και σε άλλες προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News