Βελτίωση παρουσιάζει το λευκό τιγράκι - Τι κατέγραψαν οι κάμερες κοντά στο Αττικό Πάρκο (vid)

Ελλάδα
Βελτίωση παρουσιάζει το λευκό τιγράκι - Τι κατέγραψαν οι κάμερες κοντά στο Αττικό Πάρκο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας της μικρής τίγρης, η οποία βρέθηκε πεταμένη στα σκουπίδια του Αττικού ζωολογικού Πάρκου

Μικρή βελτίωση παρουσιάζει το λευκό τιγράκι, που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, χωρίς δυστυχώς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να περπατήσει, όπως υποστήριξε ο διευθυντής του πάρκου, Ζαν Ζακ Λεσουέρ.

Όπως είπε ο κ. Λεσουέρ μιλώντας στην ΕΡΤ, το ζωάκι παρουσιάζει βελτίωση μετά από φροντίδα, τις ενέσεις και τις βιταμίνες που του χορηγήθηκαν.

Το τιγράκι δυστυχώς έχει πλήρη αδυναμία χρήσης των πίσω άκρων και φαίνεται πως εχει υποστεί στο παρελθόν χειρουργική επέμβαση, με τον διευθυντή του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου να ισχυρίζεται πως ενδέχεται είτε να προέρχεται από τσίρκο είτε από καποιο εκτροφείο και ίσως το παράτησαν κοντά στο Αττικό, ώστε να το περιθάλψουν οι εργαζόμενοί του.

//--> //-->

Μάλιστα, όπως είπε ο Ζαν Ζακ Λεσουέρ, μιλώντας στην ΕΡΤ πλάνα από κάμερες απέναντι από το Πάρκο, κατέγραψαν το βράδυ πριν την ημέρα που εντοπίστηκε το τιγράκι, ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς το σημείο που συνήθως τοποθετούνται οι κάδοι απορριμμάτων, όπου και παρέμεινε για ένα λεπτό. Κάτι που πιθανώς να βοηθήσει στην έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News