Σάλος με τη δήλωση Ρωμανού για τα Τέμπη: «Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»

Ελλάδα
Σάλος με τη δήλωση Ρωμανού για τα Τέμπη: «Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη δήλωση του διευθυντή γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού για την τραγωδία στα Τέμπη

Σε μία άκρως προκλητική και κυνική φράση προχώρησε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, όπου τη ζωή τους έχασαν δεκάδες άνθρωποι.

Ειδικότερα, ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, ξεστόμισε μία κυνική φράση το νόημα της οποίας είναι ότι «βαρεθήκαμε να λέμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη».

«Ξεκινώ με το αυτονόητο που έχουμε βαρεθεί να επαναλαμβάνουμε, αλλά είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις ημέρες, τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» ήταν τα ακριβή λόγια του Νίκου Ρωμανού που «πάγωσαν» τους παρουσιαστές της εκπομπής και τους τηλεθεατές, όπως αποδεικνύουν τα σχόλια στα social media.

Δεν εννοούσε αυτό, θα σπεύσουν να τον υποστηρίξουν κάποιοι, απλώς το διατύπωσε λανθασμένα. Όντως ο Νίκος Ρωμανός δεν χαρακτηρίζεται για τις εύστοχες δηλώσεις του, ούτε για τη ρητορική δεινότητά του, αλλά «γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει», και η αλήθεια που ξεσκεπάζεται στην περίπτωση αυτή είναι ο επικίνδυνος πολιτικός κυνισμός να πω αυτό που πρέπει για να έχω καλή εικόνα και να προχωρήσω παρακάτω.

Σαν να κυκλοφορούν με «σκονάκι» στην τσέπη «μην ξεχάσεις να πεις συλλυπητήρια στις οικογένειες»…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News