Αττικό ζωολογικό πάρκο: Σε καλή κατάσταση το λευκό τιγράκι που βρέθηκε στα σκουπίδια - Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

Ελλάδα
Αττικό ζωολογικό πάρκο: Σε καλή κατάσταση το λευκό τιγράκι που βρέθηκε στα σκουπίδια - Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tην Τετάρτη αναμένεται να κάνει ακτινογραφία για να διαπιστωθεί το εύρος του προβλήματος στα πίσω πόδια του, τα οποία έχουν πλήρη παράλυση

Το λευκό τιγράκι που βρήκαν οι υπάλληλοι καθαριότητας εγκαταλελειμμένο κάτω από έναν κάδο απορριμμάτων έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, φαίνεται πως πηγαίνει καλύτερα στην υγεία του. «Είναι σχετικά καλή η κατάστασή του, έχει βελτιωθεί σε σχέση με την πρώτη ημέρα» είπε ο κ. Λεσουέρ.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, Ζαν Ζακ Λεσουέρ, την Τετάρτη αναμένεται να κάνει ακτινογραφία για να διαπιστωθεί το εύρος του προβλήματος στα πίσω πόδια του, τα οποία έχουν πλήρη παράλυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες του πάρκου έχουν καταγράψει την Καθαρά Δευτέρα ένα αυτοκίνητο που σταματά μπροστά στους κάδους που βρέθηκε το τιγράκι παρατημένο. Το βιντεοληπτικό υλικό έχει παραδοθεί στο ΑΤ Σπάτων, για να γίνει ανάλυση και ενδεχομένως να εντοπιστεί το εν λόγω αυτοκίνητο και ο ιδιοκτήτης του.

Ο κ. Λεσουέρ δήλωσε στο enikos.gr πως το αιλουροειδές περιθάλπεται στην κλινική του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου. Το τιγράκι είναι φιλικό, δεν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά και είναι προφανές ότι έχει μεγαλώσει με ανθρώπους.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται ότι στο παρελθόν το τιγράκι είχε κάποιο ατύχημα και υποβλήθηκε σε κάποια επέμβαση. «Έχει βρεθεί στο πόδι του ήλος, από κάποια παλαιότερη εγχείρηση» είπε και πρόσθεσε ότι δεν δέχθηκε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News