Τραγωδία στα Τέμπη - Συγκλονίζει πατέρας της Κλαούντια: Πήραν ψυχές, πήραν πολλά, έκλεισαν σπίτια»

Ελλάδα
Τραγωδία στα Τέμπη - Συγκλονίζει πατέρας της Κλαούντια: Πήραν ψυχές, πήραν πολλά, έκλεισαν σπίτια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πατέρας της Κλαούντια Λάτα περιέγραψε για το πως ενημερώθηκε για τη σύγκρουση των δύο τρένων - «Μου είπαν να περιμένω για να μου πάρουν DNA, την Παρασκευή στις 21.00 με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι βρέθηκε το DNA…»

Συντετριμμένος είναι ο τραγικός πατέρας, ο οποίος περιγράφει σε τηλεοπτική εκπομπή πώς έμαθε την απώλεια της κόρης του Κλαούντια Λάτα που είναι ένα από τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας από τους ιθύνοντες μαζί μου. Από τη σχολή μόνο με κάλεσαν. Όταν την σκέφτομαι, μου έρχεται στο μυαλό όταν μου έλεγε ότι θα πάω σε εκείνη τη σχολή και για έξι χρόνια θα την… τάιζα. Της είχα πει να μην στενοχωριέται, να προχωρήσει κι εγώ θα είμαι από πίσω σου», ανέφερε ο πατέρας της μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ακόμη αποκάλυψε για το πως ενημερώθηκε για τη σύγκρουση των δύο τρένων. «Με πήρε η φίλη της από την Πάτρα και μου είπε ότι η Κλαούντια ήταν στο τρένο. Σηκώνομαι, πάω στο νοσοκομείο και δεν ήταν. Ψάχνω τη λίστα στα νοσοκομεία και δεν ήταν. Μου είπαν να περιμένω για να μου πάρουν DNA. Την Παρασκευή στις 21.00 με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι βρέθηκε το DNA…» εξομολογήθηκε.

//--> //-->

«Το μυαλό λειτουργεί… Από τη στιγμή που λειτουργεί το μυαλό, λειτουργεί και το σώμα. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Δηλαδή άμα πέσουμε κι εμείς, τι θα κάνουμε; Μετά θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα… Έχω άλλα δύο παιδιά. Τον πόνο μόνο εγώ τον ξέρω γι΄ αυτούς τους γονείς. Περιμένω μία απάντηση από το κράτος. Τι θα μας πουν… Βάζαν το τρένο σε δύο γραμμές και έβαλαν το τρένο στην ίδια γραμμή; Τι είναι αυτά!», συμπλήρωσε ο πατέρας της Κλαούντια Λάτα. «Πήραν ψυχές, πήραν πολλά πράγματα… Κουράγιο σε αυτούς τους γονείς… Έκλεισαν σπίτια», κατέληξε ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας.

«Πήραν ψυχές, πήραν πολλά πράγματα… Κουράγιο σε αυτούς τους γονείς… Έκλεισαν σπίτια»,

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News