default-image

Έντονη διαφωνία Χατζηνικολάου - Γεράκη για το γκάλοπ της Marc στον ΑΝΤ1

Ελλάδα
Έντονη διαφωνία Χατζηνικολάου - Γεράκη για το γκάλοπ της Marc στον ΑΝΤ1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Θωμά Γεράκη για τη δημοσκόπηση της Marc στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Την έντονη διαφωνία του στην παρουσίαση δημοσκόπησης «εν θερμώ και ενώ γίνονται κηδείες» εξέφρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου, πριν από την παρουσίαση δημοσκόπησης της Marc στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Πριν πάμε στη δημοσκόπηση, θέλω να εκφράσω την έντασή μου», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Όπως σημείωσε «τη διαφωνία μου εξέφρασα και στη διεύθυνση ειδήσεων του σταθμού». «Γίνεται και δημοσίευση δημοσκόπηση ενώ γίνονται κηδείες, ενώ είμαστε σε μια συναισθηματική έκρηξη», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Θωμάς Γεράκης της εταιρείας Marc, αντέδρασε αρχικά ως εξής: Δεν είμαι αυτόκλητος. Και είπε ότι η δημοσκόπηση ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα. Και πρόσθεσε ότι και στις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία, το 2007, που έγιναν στις 24 Αυγούστου, στις 26 βγήκαν δημοσκοπήσεις.

Αυτό για μένα δεν είναι επιχείρημα, έχει να κάνει με την αξιοπιστία της έρευνας, σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου, όχι εν θερμώ, όπως σημείωσε. Για να προσθέσει για την απόφαση του ΑΝΤ1 να παρουσιάσει τη δημοσκόπηση: «Δεν αποφασίζω εγώ. Εγώ έχω βαθμό αναγνώστου στο δελτίο ειδήσεων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News