Ένταση στον «αέρα» για τα Τέμπη: «Έλεος, αφήστε και μια γυναίκα να μιλήσει» (vid)

Ελλάδα
Ένταση στον «αέρα» για τα Τέμπη: «Έλεος, αφήστε και μια γυναίκα να μιλήσει» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό αέρα μετά τον πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, μεταξύ πολιτικών για το δυστύχημα στα Τέμπη, με τη Νάντια Γιαννακοπούλου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ να ξεσπά κατά των συναδέλφων της του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας

Σε πολύ υψηλούς τόνους αντιπαρατέθηκαν εκπρόσωποι των κομμάτων στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης (9/3) με θέμα το δυστύχημα στα Τέμπη. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Σήμερα» ήταν καλεσμένοι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, ο Πάνος Σκουρλέτης από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ και η Νάντια Γιαννακοπούλου από πλευράς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η έντονη διαμάχη που είχαν οι κ. Μαρκόπουλος και Σκουρλέτης, μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Οι δύο συνομιλητές διέκοπταν ο ένας τον άλλον, ανέβασαν αρκετά τους τόνους και η κ. Γιαννακοπούλου παρακολουθούσε τη συζήτηση μέχρι που… εξερράγη. «Έλεος, αφήστε και μια γυναίκα να μιλήσει. Ήταν και η ημέρα της γυναίκας χθες», είπε μεταξύ άλλων όπως βλέπετε και στο κεντρικό βίντεο. Η αντιπαράθεση, πάντως, συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους και έντονο ύφος.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News