ΣΥΡΙΖΑ: «Την ώρα που η χώρα πενθεί ο Μητσοτάκης και Στάσης κλείνουν άρον άρον δουλειές δισεκατομμυρίων»

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ: «Την ώρα που η χώρα πενθεί ο Μητσοτάκης και Στάσης κλείνουν άρον άρον δουλειές δισεκατομμυρίων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βολές ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κατά Μητσοτάκη και Στάση

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιώργου Στάση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου σύμφωνα με ανακοίνωσή του τονίζει πως «ο εκλεκτός του κου Μητσοτάκη στη ΔΕΗ, ο κος Στάσης, που μετέτρεψε τη πάλαι ποτέ Δημόσια επιχείρηση σε λαγό στη κούρσα της κερδοσκοπίας ιδιωτικών συμφερόντων, ενέκρινε σήμερα την εξαγορά έναντι 1,26 δις ευρώ της ENEL Ρουμανίας».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

«Την ώρα που όλη η χώρα πενθεί για την τραγωδία των Τεμπών, κάποιοι όχι μόνο συνεχίζουν, αλλά σπεύδουν άρον άρον να κλείσουν δουλειές δισεκατομμυρίων, λίγο πριν τη λαϊκή ετυμηγορία που θα τους στείλει σπίτι τους.

Ο εκλεκτός του κου Μητσοτάκη στη ΔΕΗ, ο κος Στάσης, που μετέτρεψε τη πάλαι ποτέ Δημόσια επιχείρηση σε λαγό στη κούρσα της κερδοσκοπίας ιδιωτικών συμφερόντων, ενέκρινε σήμερα την εξαγορά έναντι 1,26 δις ευρώ της ENEL Ρουμανίας.

Της εταιρείας δηλαδή στην οποία ο ίδιος ήταν CEO πριν αναλάβει τη ΔΕΗ. Και αυτό, παρακάμπτοντας το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για άμεση ενημέρωση στη Βουλή, πριν οποιαδήποτε συμφωνία.

Δεν γνωρίζουμε εάν μετά τη βίλα - ανάκτορο στη Τζια, σχεδιάζει να αγοράσει και ολόκληρο το νησί, αλλά να είναι σίγουρος τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Μητσοτάκης, ότι θα ελεγχθεί και το τελευταίο ευρώ από το πλιάτσικο.

Αυτά προς το παρόν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News