Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Υποβολή Αιτήσεων Εισαγωγής στο Τμήμα Επιστημών Υγείας και Ζωής

Κρήτη
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Υποβολή Αιτήσεων Εισαγωγής στο Τμήμα Επιστημών Υγείας και Ζωής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατέχει το συγκριτικό πλεονέκτημα καθώς προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένη δέσμη σπουδών στον τομέα Επιστημών Υγείας και Ζωής με 23 προγράμματα σπουδών όπως Φυσικοθεραπεία, Φαρμακευτική, Βιολογία, Βιοιατρικές Επιστήμες, Λογοθεραπεία, Διατροφή-Διαιτολογία, Εργοθεραπεία, Αθλητική Επιστήμη και Φυσική Αγωγή κ.ά.

Το Τμήμα Επιστημών Υγείας και Ζωής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων εισαγωγής από υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους το Φθινοπωρινό Τετράμηνο 2023 με έναρξη σπουδών 2 Οκτωβρίου 2023.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατέχει το συγκριτικό πλεονέκτημα καθώς προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένη δέσμη σπουδών στον τομέα Επιστημών Υγείας και Ζωής με 23 προγράμματα σπουδών, όπως Φυσικοθεραπεία, Φαρμακευτική, Βιολογία, Βιοιατρικές Επιστήμες, Λογοθεραπεία, Διατροφή-Διαιτολογία, Εργοθεραπεία, Αθλητική Επιστήμη και Φυσική Αγωγή κ.ά.

Σπουδές 5 Αστέρων

Με βάση τα αποτελέσματα της παγκόσμιας αξιολόγησης πανεπιστήμιων QS Stars University Ratings 2021, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την ανώτατη διάκριση Πέντε Αστέρια (rated excellent) για τη συνολική του επίδοση. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε πέντε αστέρια για τις επιδόσεις του στους τομείς της διδασκαλίας, της απασχολησιμότητας, της διεθνοποίησης, της στήριξης των φοιτητών, της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και για το πρόγραμμα Ιατρικής.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://euc.ac.cy/ ή επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους του Τμήματος Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 00357-22713000 ή στο [email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News