Τέμπη: «Το έβαλα στο τρένο και πήρα τα παπουτσάκια του» - Ξεσπά ο πατέρας 19χρονης (vid)

Ελλάδα
Τέμπη: «Το έβαλα στο τρένο και πήρα τα παπουτσάκια του» - Ξεσπά ο πατέρας 19χρονης (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζει με τα λόγια του ο χαροκαμένος πατέρας που αναζητά απαντήσεις για τον άδικο χαμό της κόρης του στα Τέμπη

Συγκλονίζει με τα λόγια του ο χαροκαμένος πατέρας που αναζητά απαντήσεις για τον άδικο χαμό της κόρης του στα Τέμπη.

Απάντηση αναζητά ο Ηλίας Παπαγγελής, πατέρας της 19χρονης Αναστασίας που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, «ό,τι και να γίνει δεν θα γυρίσει πίσω το παιδάκι μου». Η κόρη του επέστρεφε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν έφτασε ποτέ. Η σορός της ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο DNA.

«Στην Ελλάδα ζούμε! Είτε πληρώσει κάποιος αποζημιώσεις είτε δεν πληρώσει, το παιδί μας δεν γυρνάει πίσω! Θέλω να πάρω μια απάντηση. Εγώ το έβαλα στο τρένο χαμογελαστό και με όνειρα ζωής και μου το έφεραν πίσω σε ένα άσπρο φέρετρο και με τα παπουτσάκια του σε μία νάιλον τσάντα. Ποιος θα μου απαντήσει; Γιατί μου το πήραν το παιδάκι μου; Τι έφταιξε το κοριτσάκι μου και πέθανε μέσα στα λιωμένα σίδερα και πώς εγώ, η γυναίκα και τα τρία παιδιά μας θα σταθούμε στα πόδια μας;», τόνισε ο πατέρας.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cr16r1d0ic81

Ο κ. Παπαγγελής, ανέφερε ότι στις «11 παρά 20 μίλησα τελευταία φορά με την κόρη μου και η μητέρα της 11:08, δηλαδή λίγα λεπτά πριν την τραγωδία. Την πήραμε μετά από 10 λεπτά αλλά δεν απαντούσε. Σηκωθήκαμε, ετοιμαστήκαμε και 12 και 10 ξεκινήσαμε να πάμε στη Λάρισα».

Από τη πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, σημείωσε πως «πέραν του σταθμάρχη που κρατείται προσωρινά, υπάρχουν και άλλες ευθύνες. Όλοι περιμένουμε να πάρουμε απαντήσεις».

«Έχουμε έναν κόμπο μέσα μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τις δικαστικές αρχές, ώστε να πάρουμε μια απάντηση», επεσήμανε και προσέθεσε ότι θέλουν να ξέρουν αν το υπουργείο Μεταφορών γνώριζε ότι δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας και επέτρεπε να γίνονται δρομολόγια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News