Τραγωδία στα Τέμπη: Φοιτητής από την Κρήτη τραυματίστηκε και πλήρωσαν οι δικοί του τη θεραπεία του (vid)

Κρήτη
Τραγωδία στα Τέμπη: Φοιτητής από την Κρήτη τραυματίστηκε και πλήρωσαν οι δικοί του τη θεραπεία του (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 20χρονος φοιτητής φέρει κατάγματα στη μέση και χρειάστηκε κηδεμόνα τον οποίο πλήρωσαν οι γονείς του από την τσέπη τους

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Ο Άγγελος Φανουράκης, ένας νεαρός φοιτητής από την Κρήτη, βρισκόταν μέσα στο μοιραίο τρένο και περιγράφει στο MEGA τα όσα έζησε αποκαλύπτοντας ότι την θεραπεία που χρειάστηκε για τη μέση του την πλήρωσαν οι γονείς του.

«Ήμουν στο βαγόνι νούμερο 2, τέταρτο κατά σειρά. Την ώρα της σύγκρουσης ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, είδαμε μια μεγάλη λάμψη από τη φωτιά και μετά ακολούθησε ένα μικρό κενό. Έπειτα, το βαγόνι εκτροχιάστηκε και όλα μαύρισαν. Ήμασταν τρία άτομα μέσα στο βαγόνι αυτό και βρεθήκαμε εκτός από τις θέσεις μας» συγκλονίζει ο νεαρός φοιτητής από την Κρήτη που βρισκόταν μέσα στο μοιραίο τρένο.

«Όταν έγινε η σύγκρουση σταμάτησαν όλα η μια κοπέλα που ήμασταν στο ίδιο θάλαμο κρατούσε το κινητό της ανάψαμε το φακό και βρήκαμε και το δικό μου κινητό. Μετά βρήκαμε ένα παραθυράκι που είχε μείνει και περάσαμε από εκεί μέσα και βρεθήκαμε στο βαγόνι με τα υπόλοιπα παιδιά, πετάξαμε τις βαλίτσες και μετά κρεμαστήκαμε και πηδήξαμε. Την ώρα που εκτροχιάστηκε το τρένο, χτύπησα κάτω δεξιά τη μέση μου και έχω μερικά κατάγματα» περιγράφει ο νεαρός επιβάτης που σώθηκε από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως αποκάλυψε ο Άγγελος τον κηδεμόνα που χρειάστηκε για να στηρίζει τη μέση του τον πλήρωσαν οι γονείς του διαφορετικά δεν θα τον είχε.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News