Ελλάδα

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Πορεία φεμινιστικών οργανώσεων στο κέντρο της Αθήνας

Οι διαδηλώτριες και οι διαδηλωτές με συνθήματα όπως «Ούτε δούλα ούτε και κυρά πάντα φεμινίστρια και πάντα antifa», αλλά και «ούτε στον Κολωνό, ούτε και πουθενά, τσακίζουμε το trafficking σε κάθε γειτονιά», συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν με πορεία μέχρι την Ομόνοια

Πλήθος φεμινιστικών οργανώσεων πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, από κοινού με οργανώσεις της αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, καθώς και φοιτητικοί σύλλογοι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αλλά και την τραγωδία στα Τέμπη.

Οι διαδηλώτριες και οι διαδηλωτές με συνθήματα όπως «Ούτε δούλα ούτε και κυρά πάντα φεμινίστρια και πάντα antifa», αλλά και «ούτε στον Κολωνό, ούτε και πουθενά, τσακίζουμε το trafficking σε κάθε γειτονιά», συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν με πορεία μέχρι την Ομόνοια.

Εκεί ένα μέρος της πορείας έστριψε προς την 3η Σεπτεμβρίου, ενώ ένα άλλο κατευθύνθηκε μέχρι το Μεταξουργείο και τα γραφεία του ΟΣΕ στην οδό Καρόλου. Ένταση σημειώθηκε μπροστά από τα γραφεία του ΟΣΕ, όταν άγνωστοι πέταξαν πέτρες, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απαντούν κάνοντας ρίψη χημικών αλλά και οβίδες κρότου λάμψης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια