Παράδοση χιλιάδων καπακιών πλαστικών μπουκαλιών για την προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου

Ελλάδα
Παράδοση χιλιάδων καπακιών πλαστικών μπουκαλιών για την προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τον περιφερειάρχη Αττικής στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών

Νέα μεγάλη ποσότητα χιλιάδων καπακιών από πλαστικά μπουκάλια, παρέδωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στον αντιπρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών και επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών «Η Δύναμη είμαστε όλοι εμείς» Β. Ξυδέα, για λογαριασμό της ομάδας ΑΤΛΑΣ μπάσκετ με αμαξίδιο, του Συλλόγου.

Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο της ανταποδοτικής δράσης «Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς» μέσω της οποίας από τα καπάκια που συλλέγονται και ανακυκλώνονται προσφέρονται αναπηρικά αμαξίδια σε άπορα άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Στη διαδικασία παραβρέθηκαν και οι αντιπρόεδροι της Κίνησης Πολιτών «Η Δύναμη είμαστε όλοι εμείς» Νίκος Μέντης και ο Ανδρέας Μπαρονίκος, οι οποίοι μαζί με τον κ. Ξυδέα ευχαρίστησαν τον περιφερειάρχη και την περιφέρεια για τη συνεργασία στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία μέσω της οποίας ο σύλλογος έχει αποκτήσει ήδη ένα αμαξίδιο ελαφρού τύπου για τα άπορα μέλη του.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης συνεχάρη το προεδρείο του συλλόγου και τον υπερδραστήριο, όπως τον χαρακτήρισε, κ. Ξυδέα για την επιμονή του σε δράσεις με ισχυρό ανθρωπιστικό πρόσημο, επισημαίνοντας: «Η δύναμη της αλληλεγγύης κρύβεται στο "εμείς" για αυτό και σήμερα παραδώσαμε για μία ακόμη φορά σημαντικές ποσότητες πλαστικών καπακιών με στόχο να συμβάλλουμε στην προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Μία πρωτοβουλία μέσω της οποίας υπογραμμίζουμε έμπρακτα την αξία της ανακύκλωσης για την προστασία του περιβάλλοντος και παράλληλα βοηθάμε άτομα με αναπηρία που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Αποδεικνύουμε στην πράξη πως οι "πράσινες" πολιτικές, είναι οι ανθρώπινες πολιτικές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News