default-image

Τέμπη: Παρουσία Μητσοτάκη η κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού στην Καισαριανή

Ελλάδα
Τέμπη: Παρουσία Μητσοτάκη η κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού στην Καισαριανή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τελευταίο αντίο στον 35χρονο, έδωσε το “παρών” και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος γνώριζε προσωπικά τον μηχανοδηγό όπως αναφέρουν πληροφορίες

Σε κλίμα οδύνης οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρέτησαν τον άτυχο 35χρονο μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας Σπύρο Βούλγαρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Στο τελευταίο αντίο στον 35χρονο, έδωσε το «παρών» και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος γνώριζε προσωπικά τον μηχανοδηγό, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr. Μαζί με τον κ. Μητσοτάκη ήταν και άλλα στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο πατέρας του Σπύρου Βούλγαρη μιλώντας τις προηγούμενες ημέρες στα ΜΜΕ για το πώς έμαθε για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών ανέφερε πως βρισκόταν μαζί με τον γιο του το τριήμερο της Αποκριάς στο Λιανοκλάδι Λαμίας και τον πήγε στον σταθμό στις 11:00 το πρωί της Τρίτης, ώστε να φύγει για τη δουλειά του: να πάει δηλαδή στη Θεσσαλονίκη και από εκεί να οδηγήσει την εμπορική αμαξοστοιχία προς την Αθήνα. 

//--> //-->

«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο στις 21:00 και μου είπε ότι αναχωρούσε για την Αθήνα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με το παιδί μου… Είδαμε με τη γυναίκα μου στην τηλεόραση το δυστύχημα και αμέσως τηλεφώνησα στον γιο μου. Όταν είδα ότι οι κλήσεις μου δεν πραγματοποιούνται είπα ότι ο γιος μου έχει “τελειώσει ήδη”», είπε.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να πω ότι ο γιος μου σκοτώθηκε. Η σύζυγός μου έκλαιγε και προσπαθούσαμε να μάθουμε κάτι για τον γιο μας. Δεν μας πήρε κανένας τηλέφωνο να μας ενημερώσει. Φύγαμε με τη σύζυγό μου να πάμε στο σημείο του δυστυχήματος χωρίς να πάρουμε τίποτα μαζί μας. Ήρθαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου γινόταν ο κακός χαμός από ανθρώπους που έκλαιγαν», δήλωσε.

(Φωτογραφία: "Το Βήμα")

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News