Συνελήφθη 19χρονος μετά από καταγγελία δύο γυναικών ότι τις θώπευσε  

Ελλάδα
Συνελήφθη 19χρονος μετά από καταγγελία δύο γυναικών ότι τις θώπευσε  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν ότι ένα άτομο τις πλησίασε και αιφνιδιαστικά τις θώπευσε... Ο 19χρονος ταίριαζε εμφανισιακά με την περιγραφή που είχαν δώσει τα θύματα

Συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (4/3) στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., 19χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απείθεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης δύο καταγγελιών αναφορικά με άτομο που πλησίαζε γυναίκες και αιφνιδιαστικά τις θώπευε, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 19χρονο να περπατάει και καθώς ταίριαζε εμφανισιακά με την περιγραφή που είχαν δώσει τα θύματα, τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Ο 19χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις υποδείξεις τους, όμως, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης δύο προσβλητικών πράξεων γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος δύο γυναικών που συνέβησαν βραδινές ώρες της 23-2-23 και 2-3-2023 σε σημεία της Αθήνας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News