Τέμπη: Αναζητούνται ακόμα δύο αγνοούμενοι - 55 τα θύματα που έχουν ταυτοποιηθεί - Συνεχίζονται οι έρευνες

Ελλάδα
Τέμπη: Αναζητούνται ακόμα δύο αγνοούμενοι - 55 τα θύματα που έχουν ταυτοποιηθεί - Συνεχίζονται οι έρευνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., έχουν παραδοθεί 51 σοροί και έχει δρομολογηθεί η παράδοση τεσσάρων ακόμα στις οικογένειές τους

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. έχουν επίσημα ταυτοποιηθεί 55 θύματα μέχρι στιγμής από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για 2 ακόμα αγνοούμενους.

Όλες οι οικογένειες έχουν ενημερωθεί, ενώ έχουν παραδοθεί 51 σοροί και έχει δρομολογηθεί η παράδοση τεσσάρων ακόμα στις οικογένειές τους.

Το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζεται για δύο αγνοούμενους, εκ των οποίων μία δηλωθείσα αγνοούμενη και για έναν άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την 23χρονη Εριέττα από Θεσσαλονίκη, την οποία αναζητεί η μητέρα της και δεν έχει βρει κανένα ίχνος DNA της στα συντρίμμια του μοιραίου τρένου. Ο δεύτερος αγνοούμενος είναι άνδρας. Πρόκειται για Σύρο, όπως δήλωσε εξάδελφός του στην Αστυνομία. Ωστόσο, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη το γενετικό προφίλ του και για τον σκοπό αυτόν έχει υπάρξει επικοινωνία με την Ολλανδία, όπου βρίσκεται ο αδελφός του, προκειμένου να στείλει δείγμα γενετικού υλικού.

Οι τραυματίες

Οι τραυματίες που νοσηλεύονται σε τέσσερα νοσοκομεία είναι 20, επτά από τους οποίους βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Τέλος, 61 τραυματίες έχουν πάρει εξιτήριο.

Ο χώρος της τραγωδίας έχει αποκατασταθεί, ενώ έχουν περισυλλεχθεί και μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα συντρίμμια των βαγονιών των δύο τρένων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News