Τσαπανίδου: Η κυβέρνηση να δώσει τώρα απαντήσεις για τα έργα ασφάλειας και την πρόσληψη του σταθμάρχη

Ελλάδα
Τσαπανίδου: Η κυβέρνηση να δώσει τώρα απαντήσεις για τα έργα ασφάλειας και την πρόσληψη του σταθμάρχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι συγκεκριμένες και ειλικρινείς απαντήσεις συνιστούν σεβασμό στα θύματα, στις οικογένειές τους και στην αλήθεια» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου

Δύο κρίσιμα ερωτήματα, τα οποία ζητούν, όπως είπε, επιτακτικά απαντήσεις κατέθεσε η Πόπη Τσαπανίδου σχετικά με την τραγική σιδηροδρομική σύγκρουση στα Τέμπη. Το πρώτο αφορά στη σύμβαση του ελληνικού Δημοσίου με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θέμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το iEidiseis.gr και το δεύτερο σε σχέση με τη μετάταξη του κατηγορούμενου σταθμάρχη.

«Οι ώρες είναι δύσκολες, όμως από τις δημοσιογραφικές έρευνες προκύπτουν δύο κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν επιτακτικά απαντήσεις.

Το πρώτο σε σχέση με τη σύμβαση ελληνικού Δημοσίου με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

Γιατί τελικά διαγράφηκε η υποχρέωση του ελληνικού δημοσίου να ολοκληρώσει τα έργα ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα χαρίστηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια στην ιδιωτική εταιρία;

Το δεύτερο είναι σχετικά με τον μοιραίο σταθμάρχη:

Πώς τοποθετήθηκε σε μια κομβική θέση παρανόμως, ενώ το όριο ηλικίας δεν του το επέτρεπε; Τι κρύβεται πίσω από την φωτογραφική υπουργική απόφαση;».

Καταλήγοντας η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Οι συγκεκριμένες και ειλικρινείς απαντήσεις συνιστούν σεβασμό στα θύματα, στις οικογένειές τους, στην αλήθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News