Παρέμβαση Πλεύρη για την αναρρωτική του Επιθεωρητή του ΟΣΕ (vid)

Ελλάδα
Παρέμβαση Πλεύρη για την αναρρωτική του Επιθεωρητή του ΟΣΕ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο επιθεωρητής – ο οποίος ζήτησε και πήρε αναρρωτική άδεια ενός μηνός την ώρα που είχε φανεί το μέγεθος της τραγωδίας στα Τέμπη – υποστηρίζει ακόμη πως η απόφαση του υπουργείου Μεταφορών να τεθεί σε αργία, στερείται νομικής βάσης και περιμένει την επίσημη αιτιολογία της απόφασης αυτής, ώστε να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του

Κατεπείγουσα έρευνα να εξεταστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις κάτω από τους οποίους πήρε αναρρωτική άδεια ο επιθεωρητής του ΟΣΕ μια ημέρα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, διέταξε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: «Με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη ζητήθηκε κατεπείγουσα έρευνα για να εξετασθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα στον προϊστάμενο του σταθμάρχη που τον τοποθέτησε στη βάρδια προκειμένου να αναζητηθούν άμεσα ευθύνες από τους γιατρούς που τη χορήγησαν. Παράλληλα δόθηκε εντολή να τεθούν σε αργία όσοι προκύψει ότι εμπλέκονται».

Ο επιθεωρητής – ο οποίος ζήτησε και πήρε αναρρωτική άδεια ενός μηνός την ώρα που είχε φανεί το μέγεθος της τραγωδίας στα Τέμπη – υποστηρίζει ακόμη πως η απόφαση του υπουργείου Μεταφορών να τεθεί σε αργία, στερείται νομικής βάσης και περιμένει την επίσημη αιτιολογία της απόφασης αυτής, ώστε να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Action Τώρα ο δημοσιογράφος Γ. Παπακωνσταντίνου, με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη διατάχθηκε κατεπείγουσα έρευνα για αναρρωτική άδεια του προϊστάμενου του σταθμάρχη της Λάρισας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News