Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της Μαίρης Μουρτζάκη από την Μεσαρά

Κρήτη
Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της Μαίρης Μουρτζάκη από την Μεσαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις 55 έχουν φτάσει οι ταυτοποιημένες σοροί θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη - Οι 5 νεκροί που σκοτώθηκαν στα Τέμπη και ταυτοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες

Την ώρα που ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών από την φονική σύγκρουση των δύο τρένο είναι μέχρι αυτή την ώρα 57, το δύσκολο έργο της αναγνώρισης των νεκρών συνεχίστηκε σήμερα.

Σήμερα ταυτοποιήθηκε και η σορός της Μαίρης από την Μεσαρά. Η 50χρονη γυναίκα εργαζόταν στο κυλικείο του τρένου που συγκρούστηκε με την μοιραία αμαξοστοιχία. Η οικογένειά της πήγε στην Λάρισα για να δώσει δείγμα DNA, όπως έκαναν και άλλες οικογένειες προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι σοροί.

Ταυτοποιήθηκαν επίσης τις τελευταίες ώρες οι σοροί:

Ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών ήταν και η 19χρονη Αναστασία Παπαγγελή. Φοιτήτρια στη Γεωπονική Σχολή στο ΑΠΘ και το βράδυ της περασμένης Τρίτης (28.02.2023) βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου τρένου Intercity. Η καταγωγή της ήταν από την Λυκούρια Καλαβρύτων, και η οικογένειά της είναι πολύτεκνη.

Ταυτοποιήθηκε και η σορός του Γιώργου Παπάζογλου, φοιτητή του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που είναι και αυτός ένας από τους νεκρούς της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη. Ο 22χρονος  επέστρεφε από την Αθήνα με το μοιραίο τρένο. Λίγο πριν τη σύγκρουση έφυγε από το βαγόνι αριθμού 3 και πήγε στο μπαρ για να αγοράσει ένα μπουκάλι νερό.

Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός του 20χρονου φοιτητή Αναστάσιου Κουτσόπουλου. Ο νεαρός είχε πάει στην Καρδίτσα για το τριήμερο και επέστρεφε με το τρένο στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε.  Ο Τάσος φαίνεται να βρισκόταν στο 3ο βαγόνι σύμφωνα με επιβάτη, η οποία δήλωσε πως κατά τη στιγμή της σύγκρουσης ήρθαν αντικριστά.

Και ο ελεγκτής του Intercity συγκαταλέγεται στα θύματα της εθνικής τραγωδίας. Ο 55χρονος Γιάννης Τζοβάρας από τη Στυλίδα είχε βάρδια ως ελεγκτής στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Ήταν μέσα στη λίστα με τους αγνοούμενους, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 3 Μαρτίου που ταυτοποιήθηκε η σορός του και ενημερώθηκαν οι δικοί του άνθρωποι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News