Τέμπη: Ο Αλέξης Κούγιας έβαλε τα κλάματα στον αέρα - «Δεν μπορώ, τι να πεις σε αυτούς τους ανθρώπους;» (βίντεο)

Ελλάδα
Τέμπη: Ο Αλέξης Κούγιας έβαλε τα κλάματα στον αέρα - «Δεν μπορώ, τι να πεις σε αυτούς τους ανθρώπους;» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αλέξης Κούγιας έκλαψε στον αέρα του Mega για τα θύματα των Τεμπών

Λύγισε στον αέρα του Mega ο Αλέξης Κούγιας, για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη με τη σύγκρουση των τρένων.

Ο ποινικολόγος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση οικογενειών θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αλλά δεν άντεξε.

//--> //-->

«Είμαι συνήγορος οικογενειών πολλών θυμάτων, όμως ειλικρινά σας λέω ότι μετά από αυτό που άκουσα από αυτό το παλικάρι δεν έχω τη δύναμη να μιλήσω. Είμαι σκληρός άνθρωπος, αλλά, ειλικρινά σας το λέω, δεν μπορώ. Είμαι συγκινημένος πάρα πολύ», ανέφερε με σπασμένη φωνή.

Όταν οι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να του θέσουν ερωτήματα, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε:

«Τι να μιλήσουμε και τι να πούμε; Να πούμε νομικά; Τι να μιλήσουμε και τι να πούμε; Ειλικρινά σας το λέω, είμαι συγκινημένος ιδιαίτερα. Τι να πεις στους ανθρώπους; Συγγνώμη, δεν μπορώ, ειλικρινά σας το λέω. Σκέφτομαι τον εαυτό μου στο δικαστήριο… Τι να πεις για αυτούς τους ανθρώπους; Λυπάμαι πολύ, δεν μπορώ να συνεχίσω! Σας ζητώ συγγνώμη! Έχω γιο 20 ετών που είναι στο Πανεπιστήμιο και μια κόρη 17 ετών. Δεν θέλω να συνεχίσω. Συγγνώμη. Με συγχωρείτε πάρα πολύ που σας χαλάω τη σύνδεση. Ευχαριστώ πολύ» είπε, βουρκωμένος, ο Αλέξης Κούγιας και αποχώρησε από το «παράθυρο» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News