"Βρήκα ένα μωρό κάτω από το κάθισμά μου" - Μαρτυρία σοκ από φοιτητή που επέζησε από το δυστύχημα στα Τέμπη(vid)

Ελλάδα
"Βρήκα ένα μωρό κάτω από το κάθισμά μου" - Μαρτυρία σοκ από φοιτητή που επέζησε από το δυστύχημα στα Τέμπη(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Καθόμουν στο βαγόνι 3 στη θέση 54. Έβλεπα ταινία και στο πρώτο χτύπημα έβαλα παντού δυνάμεις για να κρατηθώ. Είδαμε και τη λάμψη"

Τις στιγμές τρόμου που έζησε κατά τη διάρκεια της φονικής σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης περιέγραψε ο διασωθέντας φοιτητής Μιχάλης Κλάψης ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι δευτερόλεπτα μετά την σύγκρουση βρήκε κάτω από το κάθισμά του ένα μωρό, το οποίο προηγουμένως είχε δει να το ταΐζει η μητέρα του κρατώντας το στην αγκαλιά της.

«Καθόμουν στο βαγόνι 3 στη θέση 54. Έβλεπα ταινία και στο πρώτο χτύπημα έβαλα παντού δυνάμεις για να κρατηθώ. Είδαμε και τη λάμψη. Στο δεύτερο χτύπημα λογικά ήταν αυτό που φύγαμε κάτω από τις ράγες. Και το τρίτο χτύπημα που σταματήσαμε. Η καρέκλα του μπροστινού είχε κολλήσει σχεδόν πάνω μου. Το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να τσεκάρω αν έχω χέρια και πόδια. Πιάνω το κεφάλι να δω αν έχω χτυπήσει κάπου στο πρόσωπο ή στο κεφάλι» είπε αρχικά μιλώντας στον Alpha.

«Παρατηρώ ότι έχω αίματα πάνω μου, αλλά δεν ήταν δικά μου. Ήταν από τους μπροστινούς μου. Σηκώνομαι. Βλέπω ένα μπουκαλάκι νερό κάτω και το βάζω στην τσέπη γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει και πότε θα βγούμε. Και βρίσκω και το μπουφάν μου. Μαζί μου έχω πάντα μια εικόνα του Αγίου Λουκά και νιώθω ότι αυτός μου έδωσε δύναμη. Δίπλα, στα δεξιά δύο θέσεις μπροστά καθόταν μια κυρία που (σ.σ. πριν τη σύγκρουση) τάιζε το μωρό με το μπιμπερό. Την άκουγα να φωνάζει ότι έχασε το μωρό. Ψάξαμε. Το μωρό ήταν κάτω από το κάθισμά μου», περιέγραψε ο Μιχάλης Κλάψης.

«Με βρήκε η μητέρα στο Facebook, μιλήσαμε, το μωρό είναι μια χαρά, δεν έπαθε τίποτα σχεδόν, η μητέρα έχει λίγες μελανιές» συμπλήρωσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News