Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του Βάιου Βλάχου - Η σύντροφός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ελλάδα
Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του Βάιου Βλάχου - Η σύντροφός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα Social Media ο αδερφός του

Τους 57 έχουν φτάσει τα θύματα από την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, κατά πλειοψηφία οι νεκροί ήταν νέοι άνθρωποι. Ανάμεσα στα θύματα ήταν και ο 34χρονος Βάιος Βλάχος από την Καρδίτσα του οποίου η σορός ταυτοποιήθηκε κι έτσι το όνομά του μεταφέρθηκε στη λίστα των νεκρών απ’ εκείνη των αγνοούμενων.

Ο αδελφός του μέσω ανάρτησης στα social media κοινοποίησε την τραγική είδηση. «Δυστυχώς έχουμε άσχημα νέα για τον αδερφό μου. Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για όλη τη βοήθεια και τη συμπαράσταση, και όλες τις πληροφορίες που μας δώσατε. Το μόνο που ζητάμε είναι να βρεθεί κάποιο από όλα τα παιδιά που ακόμη αγνοούνται».

Νοσηλεύεται η σύντροφός του

Ο άτυχος Βάιος επέστρεφε από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, μαζί με την σύντροφό του, η οποία νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Το ζευγάρι με καταγωγή από την Καρδίτσα ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Είχαν μεταβεί στην Αθήνα για το τριήμερο της αποκριάς, σύμφωνα με το reader.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις έγινε γνωστό το δυστύχημα η μητέρα του Βάιου προσπάθησε να επικοινωνήσει με το παιδί της, αλλά δεν απαντούσε και έτσι κάλεσε την σύντροφο του γιού της, η οποία απάντησε, αλλά όπως έλεγε “δεν βλέπω πουθενά το Βάιο…“, ενώ σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο αδελφός του στο Star «Μίλησα μαζί του την Καθαρά Δευτέρα για τελευταία φορά. Ξέραμε ότι είναι στο τρένο. Το τελευταίο στοιχείο που έχουμε είναι πως εμφανίζεται συνδεδεμένος έξι λεπτά μετά τις 23:00. Από κει και πέρα δεν ξέρουμε τίποτα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News