Ιωάννα Παλιοσπύρου για την τραγωδία στα Τέμπη - Αύριο θα ταξίδευα για Θεσσαλονίκη με τρένο ως φοιτήτρια

Ελλάδα
Ιωάννα Παλιοσπύρου για την τραγωδία στα Τέμπη - Αύριο θα ταξίδευα για Θεσσαλονίκη με τρένο ως φοιτήτρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται στο πλευρό των εγκαυματιών για να τους βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία τις εξελίξεις γύρω από την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 -έως τώρα- άνθρωποι.

Το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι η  Ιωάννα Παλιοσπύρου στέκεται στο πλευρό των εγκαυματιών για να τους βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί μέσα από την εμπειρία της.

Αποκαλύπτει μάλιστα μέσα από ανάρτησή της στο Instagram ότι η ίδια θα μπορούσε να είναι ανάμεσα στους νεκρούς ή τους τραυματίες αφού αύριο ήταν να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη ως φοιτήτρια μεταπτυχιακού στο ΑΠΘ.

«Αύριο θα ταξίδευα για Θεσσαλονίκη, με ΤΡΕΝΟ ως ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ για το μεταπτυχιακό μου στο ΑΠΘ. Θα μπορούσα να είμαι εγώ ή κάποιος συμφοιτητής μου. Μιλάμε για νέα παιδιά που σκοτώθηκαν λόγω αμέλειας κάποιων ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ.

Μετά το αρχικό σοκ, νιώθω θυμό, λύπη και ένα ψυχοπλάκωμα… που με τις ώρες μεγαλώνει. Κουράγιο στις οικογένειες των νεκρών μας. Και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είμαι δίπλα στους εγκαυματίες, να βοηθήσω με κάθε τρόπο που μπορώ, μέσα από τη δική μου εμπειρία», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News