Τραγωδία στα Τέμπη: Θρήνος για την 33χρονη Αθηνά μητέρα ενός αγιοριού

Ελλάδα
Τραγωδία στα Τέμπη: Θρήνος για την 33χρονη Αθηνά μητέρα ενός αγιοριού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αναζητούσε ο αδερφός της μέχρι την τελευταία στιγμή - Η Αθηνά από την Κατερίνη ανάμεσα στα θύματα

Εσβησε πριν από λίγη ώρα και η τελευταία ελπίδα για την 34χρονη Αθηνά, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και ταυτοποιήθηκε πως βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας.

Η Αθηνά, η οποία ήταν μητέρα ενός αγοριού μόλις δύο ετών, βρισκόταν στο μοιραίο δρομολόγιο μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στην Κατερίνη και είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου από το 2019. Επαγγελματικά είχαν εργαστεί σε αρκετά μπαρ της πόλης. Η Αθηνά ήταν αδελφή του ποδοσφαιριστή του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλη Κατσάρα.

Μέχρι νωρίς το απόγευμα, σύμφωνα με το protothema.gr, ο αδελφός της αναζητούσε πληροφορίες για την 34χρονη κοπέλα από την Κατερίνη. Ο ίδιος ανακοίνωσε την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Η αδερφούλα μου δεν είναι πια κοντά μας...» έγραψε συγκλονισμένος ο νεαρός αθλητής.

Η 34χρονη βρισκόταν στο βαγόνι 3 την ώρα της σύγκρουσης και ήταν αγνοούμενη από το βράδυ της Τρίτης, όσο ο σύζυγός της ανάρρωνε στο νοσοκομείο.

Η κηδεία της Αθηνάς θα τελεστεί αύριο το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στην Κατερίνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News