Η Ράνια Τζίμα και η Ανθή Βούλγαρη συγκρατούν με δυσκολία τα δάκρυά τους για τα θύματα (vid)

Ελλάδα
Η Ράνια Τζίμα και η Ανθή Βούλγαρη συγκρατούν με δυσκολία τα δάκρυά τους για τα θύματα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σύγκρουση των τρένων και ο αριθμός των νεκρών που μετρά η τραγωδία στη Λάρισα το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, άφησαν εμβρόντητη την ελληνική κοινωνία

Με μεγάλη δυσκολία προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Ράνια Τζίμα κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega. Πιο συγκεκριμένα τη στιγμή που η δημοσιογράφος Μαρία Γουγουτσά μετέφερε όλες τις τελευταίες πληροφορίες, από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, για τις ανακοινώσεις γύρω από τους νεκρούς και τους αγνοούμενους του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων φάνηκε να «παγώνει».

«Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν γίνει τέσσερα τηλέφωνα σε οικογένειες που άκουσαν ότι ο δικός τους άνθρωπος έχει τακτοποιηθεί. Από τους 24 έχουν ειδοποιηθεί οι τέσσερις. Εδώ πέρα το τραγικό νούμερο των 57 νεκρών έγινε γνωστό πριν από δύο ώρες και θορυβημένοι όλοι προσπαθούσαν να μάθουν αν στις 57 σωρούς, που βρίσκονται στο νοσοκομείο, είναι κάποιος από τους δικούς τους ανθρώπους. Όμως έχουν ταυτοποιηθεί 24 και η διαδικασία ενημέρωσης είναι από την αστυνομία τηλεφωνικά», τόνισε μεταξύ άλλων η Μαρία Γουγουτσά.

//--> //-->

«Επόμενο βήμα είναι να φύγουν οι υπεύθυνοι στο ληξιαρχείο των Τεμπών από όπου και θα παραλάβουν τα πιστοποιητικά των θανάτων, τα οποία θα έρθουν στο νοσοκομείο και έτσι θα μπορούν οι 24 αυτές οικογένειες να πάρουν τους ανθρώπους τους με σφραγισμένα φέρετρα. Με σφραγισμένα φέρετρα θα πάνε τους ανθρώπους στην τελευταία τους κατοικία. Δεν θα μπορέσουν να τους δουν για τελευταία φορά. Θα μπορέσουν όμως να έχουν την τύχη να τους θάψουν, να κάνουν ότι πρέπει για να τιμήσουν τους ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδικα πριν από 45 ώρες σε αυτή τη φονική σύγκρουση» πρόσθεσε η δημοσιογράφος με την Ράνια Τζίμα να «λυγίζει».

Ο θρήνος εκείνων που έχασαν δικούς τους ανθρώπους συγκινεί, και την δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη η οποία δεν μπόρεσε  να κρατήσει τα δάκρυά της, όσο άκουγε μία γυναίκα να μιλά για τον σύζυγο και τον γιο της.

«Έβαλα στο τρένο τον άνδρα μου και το παιδί μου και μου δώσανε πίσω στάχτες και αποκαΐδια . Δεν μου δώσανε πίσω το παιδί μου… τίποτα. Ο άνδρας μου με το παιδί μου ήταν στο πρώτο βαγόνι, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ ούτε να τους κηδέψω. Σήμερα κηδεύεται όλη η Αθήνα» είπε η κυρία Αντωνία το πρωί της Πέμπτης 2 Μαρτίου και η παρουσιάστρια του «Κοινωνία Ώρα Mega» της απάντησε βουρκωμένη «τα λόγια είναι περιττά».

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News