Ελλάδα

Παππάς: «Η τραγωδία δεν θα διερευνηθεί από κάποια δήθεν "υπερκομματική επιτροπή"» (vid)

Δήλωση του τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά - «Η τραγωδία δεν θα διερευνηθεί από κάποια δήθεν «υπερκομματική επιτροπή» - Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να ορίζει τον ελεγκτή του»

Στην ακόλουθη δήλωση προέβη ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παπάς, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη:  

«Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Γεραπετρίτη πως ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να ορίζει τον ελεγκτή του. Τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη δε θα διερευνηθούν από κάποια δήθεν «υπερκομματική επιτροπή» που θα ορίσει η κυβέρνηση με πρόσωπα της αρεσκείας της. Υπάρχουν οι αρμόδιες Αρχές που θα τα ερευνήσουν όλα διεξοδικά. Εκτός εάν ο κ. Μητσοτάκης που την προανήγγειλε, έχει κάποια σπουδή να βγάλει ένα προεκλογικό πόρισμα, που θα επιβεβαιώσει αυτό που έσπευσε να προδικάσει εχθές: πως για όλα φταίει "κυρίως ένα ανθρώπινο λάθος"».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια