Τραγωδία στα Τέμπη: Συνεχίζει να παραμένει άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων μετά τη φονική σύγκρουση (vid)

Ελλάδα
Τραγωδία στα Τέμπη: Συνεχίζει να παραμένει άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων μετά τη φονική σύγκρουση (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τοπίο παραμένει θολό γύρω από τον αριθμό των επιβαινόντων, των εισιτηρίων που κόπηκαν και χτυπήθηκαν, αλλά και των ανθρώπων που απομακρύνθηκαν λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα, χωρίς να καταμετρηθούν

Ασαφής παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων μιάμιση μέρα σχεδόν μετά τη μοιραία σύγκρουση της εμπορικής με την επιβατική αμαξοστοιχία που οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον 46 ανθρώπους, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Αρχών. Αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ώρες, όσο οι έρευνες στο σημείο συνεχίζονται.

Το τοπίο συνεχίζει να παραμένει θολό γύρω από τον αριθμό των επιβαινόντων, των εισιτηρίων που κόπηκαν και χτυπήθηκαν, αλλά και των ανθρώπων που απομακρύνθηκαν λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα, χωρίς να καταμετρηθούν.

Η πρώτη ανακοίνωση της Hellenic Train έκανε λόγο περίπου 350 επιβάτες την ώρα της σύγκρουσης, με τον αριθμό αυτόν να παραμένει μέχρι σήμερα στο περίπου.

Την ώρα, λοιπόν, που οικογένειες παραμένουν για δεύτερο 24ωρο έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, αναμένοντας ένα νέο για τον άνθρωπο τους που αγνοείται, δεν υπάρχει καμία επίσημη λίστα με τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων και των ονομάτων τους.

Οι επισκέψεις του υπ. Υγείας και της αναπληρώτριας υπουργού δεν βοήθησαν στο να εξομαλυνθεί η κατάσταση με τις λίστες, ώστε να δοθούν απαντήσεις στους συγγενείς που αναγκάζονται με ό,τι μέσα διαθέτουν να ψάχνουν μόνοι τους στα νοσοκομεία, να αναζητούν τους ανθρώπους τους στην τηλεόραση και τα social media, ακόμα και στον τόπο της τραγωδίας.

Με τον αριθμό να παραμένει άγνωστο, υπάρχουν αναφορές που κάνουν λόγο για 10, 20, ακόμα και 40 άτομα, τα οποία αγνοούνται.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News