Τέμπη - Συγκλονίζει το γράμμα προς αγνοούμενο επιβάτη: «Αν έχεις φύγει συγγνώμη και σ’ αγαπώ»

Ελλάδα
Τέμπη - Συγκλονίζει το γράμμα προς αγνοούμενο επιβάτη: «Αν έχεις φύγει συγγνώμη και σ’ αγαπώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολίτες με δάκρυα στα μάτια και μέλη σωματείων σπεύδουν να αφήσουν ένα λουλούδι ή ένα κερί, στη θέση αυτών που στο ίδιο ακριβώς σημείο τούς περίμεναν το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου οι αγαπημένοι τους αλλά δεν γύρισαν ποτέ

Γέμισε με λουλούδια και κεριά η είσοδος του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που είτε γνώριζαν τα θύματα είτε ήθελαν απλά να αποτίσουν το δικό τους φόρο τιμής στους νεκρούς της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε με εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Από το απόγευμα της Τετάρτης, στο πλαίσιο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, και μέχρι σήμερα πολίτες, παιδιά με δάκρυα στα μάτια και μέλη σωματείων σπεύδουν να αφήσουν ένα λουλούδι ή ένα κερί, στη θέση αυτών που στο ίδιο ακριβώς σημείο τούς περίμεναν το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου οι αγαπημένοι τους αλλά δεν γύρισαν ποτέ. Η ατμόσφαιρα εντός του κτιρίου του ΟΣΕ είναι πένθιμη.

Ανάμεσα στα λουλούδια και στα σημειώματα που εύχονται «καλό παράδεισο, εις μνήμην όσων χάθηκαν άδικα» και «ο κύριος ας αναπαύσει τις ψυχές τους» ξεχωρίζει ένα μικρό γράμμα. Το έγραψε οικείο πρόσωπο ενός εκ των επιβατών που ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

Στο γράμμα, όπως αναφέρει το thesstoday.gr, γράφει: «Ελπίζω να βρεθείς και να είσαι καλά. Εύχομαι όλοι όσοι είστε εκεί ψηλά να είστε ήρεμοι και γαλήνιοι. Να ξέρεις πως αν τελικά έχεις φύγει συγγνώμη για όλα και πως σ’ αγαπώ πολύ. Όλοι σε αγαπάμε και ευχόμαστε να είσαι καλά όπου κι αν είσαι».

(Φωτογραφία: thesstoday.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News