Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Η κραυγή μητέρας έξω από το νοσοκομείο - «Πού είναι το κορίτσι μου;»

Ελλάδα
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Η κραυγή μητέρας έξω από το νοσοκομείο - «Πού είναι το κορίτσι μου;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζει μητέρα που κλήθηκε για αναγνώριση της κόρης της μέσω εξέτασης DNA, φώναζε: «Πού είναι το κορίτσι μου;»

Την ώρα που οι νεκροί φτάνουν τουλάχιστον τους 38 και οι αγνοούμενοι τους 24, από την τραγωδία στα Τέμπη, δραματικές είναι οι στιγμές που εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο της Λάρισας όπου συγγενείς καλούνται να δώσουν όποιο στοιχείο μπορούν για την αναγνώριση.

Ειδικότερα, σπαρακτικές σκηνές έλαβαν χώρα νωρίτερα σήμερα έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, εκεί όπου συγγενείς των επιβατών του μοιραίου τρένου στα Τέμπη καταφτάνουν για να ενημερωθούν για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.

Σύμφωνα με το onlarissa, μία μητέρα που κλήθηκε για αναγνώριση της κόρης της μέσω εξέτασης DNA, φώναζε: «Πού είναι το κορίτσι μου;».

Δείτε το βίντεο

Την ίδια ώρα και ενώ οι γερανοί προσπαθούν να σηκώσουν την ηλεκτρομηχανή του τρένου, όλοι ελπίζουν ότι θα κλείσει ο αριθμός των νεκρών και δεν θα βρεθούν και άλλα πτώματα.

Πάντως, από την εικόνα που αντικρίζουν όλοι, συμπεραίνεται ότι η μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων ήταν σφοδρότατη, λόγω της μεγάλης ταχύτητας, ενώ από τη φωτιά που ξέσπασε έχουν καταστραφεί στο σημείο και τα εναέρια καλώδια ηλεκτροδότησης των συρμών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News