Τσίπρας από τα Τέμπη: «Ζούμε στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης - Δε θα μιλήσω για ευθύνες τώρα» (vid)

Ελλάδα
Τσίπρας από τα Τέμπη: «Ζούμε στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης - Δε θα μιλήσω για ευθύνες τώρα» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δε θέλω να μιλήσω για ευθύνες τώρα, θα τα πούμε στην ώρα τους», είπε ο Αλέξης Τσίπρας από τα Τέμπη, όπου μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας συνέβη η σιδηροδρομική τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τους δεκάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους, στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο πλευρό των διασωστών και πυροσβεστών που δίνουν τη μάχη για τον απεγκλωβισμό τραυματιών και την ανάσυρση των θυμάτων από χθες το βράδυ και ενημερώθηκε από τον υπαρχηγό της Πυροσβεστικής για την πορεία των επιχειρήσεων που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη στα συντρίμμια των τρένων.

Στη συνέχεια, σε δηλώσεις του, εξέφρασε τη θλίψη του για τα θύματα και τους τραυματίες της ανείπωτης σιδηροδρομικής τραγωδίας, αποφεύγοντας να μιλήσει για ευθύνες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως δεν είναι η ώρα της απόδοσης ευθυνών.

«Ζούμε στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης. Οι εικόνες που είδα είναι συγκλονιστικές. Ζούμε μία αδιανόητη τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και αγνοούμενους μεταξύ των οποίων δυστυχώς και πολλά νέα παιδιά. Τούτη την ώρα, που ακόμα μετράμε τους νεκρούς και πενθούμε, δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες τώρα - θα τα πούμε στην ώρα τους. Θέλω μόνο να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη στους συγγενείς των θανόντων και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στους τραυματισμένους», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το σημείο της τραγωδίας.

//--> //-->

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News