“Λύγισε” ο Κ. Καραμανλής: «Δε γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων στα Τέμπη», δήλωσε με δάκρυα (vid)

Ελλάδα
“Λύγισε” ο Κ. Καραμανλής: «Δε γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων στα Τέμπη», δήλωσε με δάκρυα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Oι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και στις οικογένειές τους», είπε από το σημείο του δυστυχήματος ο υπουργός Μεταφορών

“Λύγισε” ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής για το μέγεθος της τραγωδίας και τους νεκρούς από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Με δάκρυα στα μάτια δεσμεύτηκε ότι θα γίνει ό,τι χρειαστεί για να μη μείνει τίποτα κάτω από το χαλί. Δήλωσε μάλιστα ότι δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.

«Σήμερα είναι πραγματικά μια θλιβερή μέρα και όλοι όσοι έχουμε βρεθεί εδώ εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη μας, διότι οι σκηνές που βλέπουμε είναι, πραγματικά, συγκλονιστικές. Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και στις οικογένειές τους. Γνωρίζετε και καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων. Εγώ, όμως, θέλω και είμαι υποχρεωμένος να πω ένα πράγμα: Ότι θα διερευνήσουμε με απόλυτη σοβαρότητα, με απόλυτη διαφάνεια τα αίτια αυτού του τραγικού συμβάντος. Ό,τι, όμως, πούμε τώρα θα είναι πρώιμο και στην ουσία, με αυτό τον τρόπο θα σας έλεγα, ότι βεβηλώνουμε τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν. Επομένως θα ήθελα να δείξουμε όλοι ψυχραιμία και να μείνουμε σε αυτό που σας είπα, ότι θα κάνουμε τα πάντα, για να διερευνήσουμε τα αίτια και να μην αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί. Σας ευχαριστώ πολύ», κατέληξε ο υπουργός στη δήλωσή του στις κάμερες. 

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News