Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Χανιώτισσα πρωταθλήτρια μεταξύ των διασωθέντων - Τί είπε η μητέρα της στο neakriti.gr

Κρήτη
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Χανιώτισσα πρωταθλήτρια μεταξύ των διασωθέντων - Τί είπε η μητέρα της στο neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια 23χρονη Χανιώτισσα, παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής, η Εμμανουέλα Κατζουράκη, βρίσκεται μεταξύ των διασωθέντων της μοιραίας αμαξοστοιχίας που βύθισε στο πένθος τη χώρα

Μια 23χρονη Χανιώτισσα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη, είναι μεταξύ των διασωθέντων της μοιραίας αμαξοστοιχίας που βύθισε στο πένθος τη χώρα.

Τί είπε η μητέρα της στο neakriti.gr

«Η 23χρονη φοιτήτρια της φαρμακευτικής σχολής, είχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο», ανέφερε στο neakriti.gr, η μητέρα της  Εμμανουάλεας, Ιωάννα Κατζουράκη. «Μόλις βγήκε από το τρένο με κάλεσε. Δεν ξέρω σε ποιο βαγόνι ταξίδευε, ούτε την έχω ρωτήσει, με ενδιέφερε μόνο να μάθω ότι είναι καλά το παιδί, τίποτα άλλο. Αρκέστηκα σ αυτά που μου είπε», σημείωσε. 

«Είμαι καλά, έχω βγει από το τραίνο, είμαι σε ένα χωράφι, το τραίνο είχε ένα ατύχημα, κάτι χτύπησε και είμαι καλά», ήταν τα πρώτα λόγια της 23χρονης πρωταθλήτριας στην μητέρα της, μετά από το τραγικό δυστύχημα.

Η κ. Κατζουράκη αναχωρεί άμεσα για την Θεσσαλονίκη, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της κόρης της. «Την παρέλαβε πούλμαν και τη μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη. Είναι σοκαριστικό όλο αυτό. Και είναι σοκαριστικό που το δικό μου το παιδί είναι καλά. Ούτε λεπτομέρειες ρώτησα, ούτε σε ποιο βαγόνι είναι…αλλά σήμερα τόσες οικογένειες θρηνούν. Οπότε τι να πώ… Ένα ευχαριστώ στην Παναγία, ένα ευχαριστώ στο θεό που μου το χει καλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News