Απίστευτο: Καταγγέλλει τον πρώην σύντροφό της ότι την κόλλησε AIDS για να την εκδικηθεί (vid)

Ελλάδα
Απίστευτο: Καταγγέλλει τον πρώην σύντροφό της ότι την κόλλησε AIDS για να την εκδικηθεί (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε απόγνωση βρίσκεται μια 50χρονη, η οποία υποστηρίζει ότι ο πρώην σύντροφός της τής μετέδωσε τον ιό ως εκδίκηση επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Τον εφιάλτη που ζει αποκάλυψε μια γυναίκα από τη Ρόδο, η οποία υποστηρίζει πως ο πρώην σύντροφός της της μετέδωσε τον ιό του AIDS για να την εκδικηθεί.

Ο κατηγορούμενος 42χρονος άνδρας προφυλακίστηκε, ενώ η 50χρονη βρίσκεται σε απόγνωση.

Όπως αποκάλυψε η γυναίκα στο STAR, είχαν ανοίξει μαζί μια επιχείρηση, όμως η δουλειά άρχισε να μην πηγαίνει καλά και να συσσωρεύονται χρέη. Η κατάσταση ξέφυγε με εκείνη να πέφτει θύμα λεκτικής και σωματικής βίας.

//--> //-->

 «Ήταν κακοποιητικός και εκδικητικός άνθρωπος. Όποια τιμωρία και να του επιβληθεί, ποτέ δε θα γίνω αυτό που ήμουν», είπε η 50χρονη, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Μάλιστα, μόλις του είπε να χωρίσουν, εκείνος αποφάσισε να την εκδικηθεί κολλώντας την HIV, όπως υποστηρίζει η ίδια. «Όταν αντιλήφθηκε ότι θα με χάσει τότε μου μετέδωσε τον ιό», είπε και εξήγησε ότι ο 42χρονος ήξερε πως ήταν φορέας του AIDS ήδη από το 2003, όμως της το έκρυβε.

Αν και λαμβάνει αντιρετροϊκή αγωγή και προς το παρόν η υγεία της είναι διαχειρίσιμη, κανείς δεν μπορεί να της δώσει εγγυήσεις για το μέλλον.

«Ποτέ δε θα είμαι όπως ήμουν πριν, γκρεμίστηκαν τα όνειρά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα έχει επίσης ένα παιδί το οποίο έχει ενημερωθεί για την ασθένειά της και είναι σοκαρισμένο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News