Καμπουράκης για Πολάκη: «Δε θα εκλεγόταν - Θα φτιάξει δικό του κόμμα» (vid)

Ελλάδα
Καμπουράκης για Πολάκη: «Δε θα εκλεγόταν - Θα φτιάξει δικό του κόμμα» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έκανε ηρωική έξοδο» o Πολάκης γιατί «δε θα εκλεγόταν» – «Ο κομματικός μηχανισμός στα Χανιά θα ήταν υπέρ του Σταθάκη», σύμφωνα με τον Δ. Καμπουράκη

Για τις απειλές του Παύλου Πολάκη κατά δημοσιογράφων, δικαστών, τραπεζιτών και της διοίκησης της ΑΑΔΕ, αλλά και για την απομάκρυνση του βουλευτή Χανίων από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης σε δημόσια τοποθέτησή του. Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Χανίων είχε συμπεριλάβει στην ανάρτησή του, που προκάλεσε αντιδράσεις, και τον γνωστό δημοσιογράφο.

Αναφερόμενος στο νέο επεισόδιο που προκάλεσε ο Χανιώτης βουλευτής - τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος δρομολογώντας τη διαγραφή του - ο Δημήτρης Καμπουράκης στον τηλεοπτικό αέρα του Open σημείωσε πως ο Πολάκης ήξερε ποιες θα ήταν οι συνέπειες της ανάρτησής του και πως ουσιαστικά «έκανε ηρωική έξοδο».

«Έφυγε μόνος του γιατί προσωπικά πιστεύω ότι, μετά τη ρήξη της περασμένης εβδομάδας, ο κομματικός μηχανισμός στα Χανιά θα ήταν υπέρ του Σταθάκη, ο οποίος ήταν πολύ χαλαρός και τώρα ξύπνησε και τον έφαγε λάχανο ο Πολάκης την προηγούμενη φορά και, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει έναν βουλευτή στα Χανιά, θα έβγαινε ο Σταθάκης και ο Πολάκης θα έμενε απ’ έξω», ανέφερε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Καμπουράκης, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Σχετικά με το αν πρόκειται για ένα λάθος του Παύλου Πολάκη, ο Δημήτρης Καμπουράκης εκτίμησε πως «δεν κάνει τίποτα θυμικό ο Πολάκης. Μην ακούς ότι είναι ο αψύς. Δεν κάνει τίποτα θυμικό, όλα είναι υπολογισμένα. Η γνώμη μου είναι ότι θα φτιάξει κόμμα. Δεν πρόκειται να πάει κάτω από άλλον. Τώρα θα τα κάνει μπάχαλο στην Επιτροπή. Θα πει εγώ είμαι εκλεγμένος, στο Συνέδριο βγήκα ψηλά, θα κατεβάσει μανιφέστο». 

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News