Εύβοια: Χαμός για δωρεάν σουβλάκια σε αποκριάτικη εκδήλωση - Συλλήψεις και συγκρούσεις (vid)

Ελλάδα
Εύβοια: Χαμός για δωρεάν σουβλάκια σε αποκριάτικη εκδήλωση - Συλλήψεις και συγκρούσεις (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα της εκδήλωσης τα πράγματα ήταν ανεξέλεγκτα, καθώς ανήλικοι είχαν ελεύθερη πρόσβαση σε αλκοόλ, χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο

Η εορταστική διάθεση της σαββατιάτικης αποκριάτικης εκδήλωσης δε στάθηκε ικανή στη Χαλκίδα της Εύβοιας για να αποτραπεί ο καβγάς που δημιουργήθηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι οι υπεύθυνοι αποκριάτικης εκδήλωσης μοίραζαν τσάμπα σουβλάκια, κάτι που ενόχλησε τους επιχειρηματίες της περιοχής, με αποτέλεσμα να “ανάψουν τα αίματα”.

Συγκεκριμένα, η κίνηση του Δήμου Χαλκιδέων να προσφέρει στον κόσμο, ένεκα των ημερών, δωρεάν σουβλάκια το βράδυ του Σαββάτου στην εκδήλωση που είχε διοργανώσει στην πλατεία Αγίου Νικολάου η δημοτική Αρχή προκάλεσε χαμό, αυτόφωρα και σφοδρές αντιδράσεις των επιχειρηματιών της εστίασης.

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, στην πλατεία υπήρχαν πάνω από 2.000 άτομα, ενώ οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης μοίραζαν ακατάπαυστα σουβλάκια, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, κάτι που φυσικά ενόχλησε τους τοπικούς καταστηματάρχες εστίασης, οι οποίοι κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία, μιας και τα μαγαζιά τους ήταν άδεια.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και σε έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν ότι ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν διέθετε υγειονομική άδεια αλλά ούτε και κατάληψης χώρου και άμεσα προχώρησαν στη σύλληψη της προέδρου Ελένης Αϊδίνη και του διευθυντή του Οργανισμού Φώτη Γκούνη, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

Η σύλληψη σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελίες καταστηματαρχών, ότι δεν τηρούνταν οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για την προστασία των καταναλωτών. Συγκεκριμένα υπήρξαν καταγγελίες για πλημμελή συντήρηση των προϊόντων που μοιράζονταν δωρεάν στον κόσμο που έσπευδε να προμηθευτεί σουβλάκια.

Λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα.

Την ώρα της εκδήλωσης τα πράγματα ήταν ανεξέλεγκτα, καθώς ανήλικοι είχαν ελεύθερη πρόσβαση σε αλκοόλ, χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο…

(Πηγή video eviathema.gr - πηγή φωτογραφίας eviaonline.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News